bart90dt125 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) we wszystkich jest 7. Nawet w książce serwisowej masz narysowane 7 tarcz. Edytowane 1 Września 2007 przez bart90dt125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 moze masz sprzeglo nie od dt? tylko od jakiegos innego moto podpasowane? powiedzcie mi ile max spali dt 125 bo wczoraj sprzedalem dt80 i sie zastanawiam nad jakas 125, wiec ile spali przy mocnej jezdzie w lesie i na jakiejs trasie enduro i czy dt125 nadaje sie w ogole do rajdu typu cross cantry? bo tak pomyslalem ze moze warto sprobowac.. moze masz sprzeglo nie od dt? tylko od jakiegos innego moto podpasowane? powiedzcie mi ile max spali dt 125 bo wczoraj sprzedalem dt80 i sie zastanawiam nad jakas 125, wiec ile spali przy mocnej jezdzie w lesie i na jakiejs trasie enduro i czy dt125 nadaje sie w ogole do rajdu typu cross cantry? bo tak pomyslalem ze moze warto sprobowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 NASIN ILE ZA GAZNIK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 70zł ale srobka od miesznki jest wyjechana (da sie nia krecic ale jest mocno sfatygowana) kpl. gaznik z iglica, dyszami, plywakiem, zaworkiem iglicowym, przepustnica ssaniem itdjak cos to gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 PODAJ GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 czyi w kazdej dt jest 7 tarrcz :) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 7623682gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witajcie koledzy :)Powiedzcie mi prosze (szukałem pół godziny, nic nie znalazłem i wiem, że jest o tym na pewno na forum, niemniej nic nie mogłem wyszukać):Jak zdjąć blokade z modułu w DT125 97r? Nie musicie mi tego dokladnie tlumaczyc, tylko tak opiszcie co trzeba zrobic, powiem znajomemu mechanikowi i on sie tym zajmnie i bedzie wiedzial o co chodzi :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 tak w każdej dt jest 7 tarcz.naspin, na cros country, dt sie nada, ale lepiej weź inny motor, dt jest do lasu w sam raz ale za cieżka na tereny typowo crosowe, takie jest moje zdaniea dt 125 max mi spaliła ok 10 litrów na 100km jak jeżdzę po torze, a w trasie jak małym gazem to do 6,7 litrów zejdziesz.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 tak tylko ze moto musi byc zarejestrowne, poj 125 2T (nie chce 4sówa) wiec co polecacie? na te crosscantry to pare razy tylko a nie ze codziennie a pozatym tam jest trasa bardziej enduro niz tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 sprubuj DT 125 :icon_mrgreen: przeciez nic nie straszicsz :D chyba ze cos popsujesz :icon_evil: w co watpie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) sprobowac to ja moge ale chcialbym kupic raz a porzadnie, jeszcze w gre wchodza rx 125, kmx 125 i moze crm 125 ale do tego nie mam przekonania jak z czesciami co lepsze? Edytowane 1 Września 2007 przez Naspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 ja bym jeszcze polecił kawe kdx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 w rankingach najlepsza jest DT 125 :icon_mrgreen: kup jakis rocznik 1997 i bedzie gytesik :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 o starszej nie mysle nawet;) chodzi mi wlasnie o taka 97-99 ale wlasnie porownujac to wychodzi ze rx jest najlepszy (107kg wagi), USD, 33KM, ale zeby to kupic to trzeba miec szczescie bo tego po prostu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi