rybex Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) A może to jest DT125LC ? nie wiem do kiedy one były produkowane ale chyba 90 sie załapie. raczej nie bo to jest ten nowy silnik juz .... jak to sie mowi BIALY czy cos takiego :buttrock: taki : http://www.bikepics.com/pictures/597081/ Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez rybex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 raczej nie bo to jest ten nowy silnik juz .... jak to sie mowi BIALY czy cos takiego :crossy: taki : http://www.bikepics.com/pictures/597081/ a może tutaj? http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...tProd&nr_tab=15 ? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 a może tutaj? http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...tProd&nr_tab=15 ? http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...tProd&nr_tab=15 to niby jest pod moj rocznik czyli DT 125 R 1990 r Ale czy ja wiem czy tam znowu jest 7 tarcz w tym komplecie ... :icon_mrgreen: nie wiecie moze od jakich rocznikow albo w jakich rocznikach jest 7 tarcz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...tProd&nr_tab=15 to niby jest pod moj rocznik czyli DT 125 R 1990 r Ale czy ja wiem czy tam znowu jest 7 tarcz w tym komplecie ... :D nie wiecie moze od jakich rocznikow albo w jakich rocznikach jest 7 tarcz ?? na siłe jest rozwiązanie....kupić dwa komplety ... założysz 7 a 5 Ci zostanie. Następnym razem kupisz jeden komplet i zostaną ci 4 i tak dalej :bigrazz: tylko to kosztuje x2 Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 a nie lepiej zadzwonic do sklepu lub napisac maila (dosc szybko odpisuja) i sie dowiedziec ile jest tych tarcz, albo czy nie zamowia takiego kopmletu zeby bylo ich 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 nie no spoko wiem ze tak mozna ale mi chodzi o to zebyscie Wy mi powiedzieli ile macie tarcz w swoich DT 125 :) i w jakiej DT 125 jest 7 tarcz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SensitivE91 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 WGaźniku Yamaha DT 80 w komorze pływakowej pod bojami pływaka znajduje sie mały klin który ma na celu zatykanie paliwa podczas gdy pływak uniesie sie ku górze .. teraz pytanie... Jak sie nazywa ta czesc.. pytanie drugie czy tą czesc gdziekolwiek dostane,.. pytanie trzecie jeżeli ktos ma gaźnik od Yamahy DT na zbyciu lub na sprzedaz na czesci kon 693057068 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord_s Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 sluchajcie zdemontowalem ostatnio kosz sprzeglowy aby wymienic tulejke na zebatce od kopkii teraz po zaloeniu sprzegla biegi nie wchodza tj nozka od biegów jak by inaczej dzila niz poprzednio co moze byc nie tak ?? ma ktos moze fote jak ma zalozona te nuzke od storny sprzegla ??jak prawidlowo ma zachodzic na walek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 SensitivE91 nie wiem jak to dokładnie wygląda, w dt ale myślę ze od simsona wski, będzie pasować, ja tak zrobiłem przy skuterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) WGaźniku Yamaha DT 80 w komorze pływakowej pod bojami pływaka znajduje sie mały klin który ma na celu zatykanie paliwa podczas gdy pływak uniesie sie ku górze .. teraz pytanie... Jak sie nazywa ta czesc.. pytanie drugie czy tą czesc gdziekolwiek dostane,.. pytanie trzecie jeżeli ktos ma gaźnik od Yamahy DT na zbyciu lub na sprzedaz na czesci kon 693057068 siemawiem o co chodzi, chodzi o zaworek iglicowy, jak cos to ma do sprzedania caly gaznik do dt80 lc2pisz na gg: 7623682albo na [email protected] ps: sprzedam tez nowa linke sprzegla do dt lc2, i termostat Edytowane 1 Września 2007 przez Naspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witam koledzy!! Mam wielkie pytanko. Czy gaznik od dt 125 bedzie apsował do dt 80 lc2 93rok?? a jak nie czy ktos ma na sell gaznik do dt 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 raczej nie bedzie pasowal bo ma za duza przepustowosc, jakbys popatrzyl post wyzej to widac kto ma do sprzedania gaznik do dt 80 (ja;p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 na pierwse pytanie odpowiem że dałbyś rade, a na drugie pytanie masz odpowiedź post wyżej od swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 dalby rade ale do seryjnej 80tki pakowac gaznik od 125 to sie bedzie zalewal przeciez chyba jest 26 a seria 20 to jak to ma dobrze chodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 a mi ktos odpowie :) kto ile tarcz ma w swojej DT 125 ?? i skad umnie 7 tarcz jak w wszystkich jest 6 :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi