piotrdw Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Kupiłem swego czasu MZ za 1500 zł a koledzy mi mówili, że nie godzi się jeździć w ciuchu o tej samej wartości co motor :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 kask Suomy Booster 680 zlkurtka Modeka Tarrino 960spodnie Modeka Laguna 880 zlbuty IXS Star 870 zlrekawice Modeki 270 zlzolw Alpinestars 690 zldo tego kominiarka, koszulka itp pod skore w sumie ok 4,5 kzl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Kombi - 2800 PLN;Kask - 2600 PLN;Rękawice - 650 PLN;Buty - 1200 PLN;bielizna 800 PLN;________________ Suma: 8050 PLN 8O Dobrze ze zakup rozlozylem na 2 lata -teraz sobie uświadomiłem ile to kosztuje. Oby nie musiało sie przydawać - ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Jak narazie jestem w trakcie kompletowania stroju, ale juz zdazylem wydac 1100zl na kurtke Modeka Thunder i rekawice Alpinestars GP PLUS 500zl.Razem 1600 :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Ja swoje rękawice Alpinestars GP PLUS kupiłem za 300 zł, oczywiście po przecenie. Rękawice są na prawde dobrej jakości,wysadzane kewlarem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Alpinestars GP plus to bardzo dobry sprzęt a zakup za 300zł to jak prezent > Pozdrowiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 kask Arai RX7 Corsair Gibernau Replica 650$kurtka Alpinestars Dyno 300 $spodnie Alpinestars Track 270$rekawice Alpinestars GP Plus 100$buty Sidi Vertigo 150 europlus inne potrzebne dodatki 200$ patrzac na ceny w naszych sklepach jestem mocno do przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 no ja tez kupilem moje rzeczy za pol darmo; np kask to doslownie za 1/2 cenyi nie zrobilem tego w polskich sklepach - ebay glownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Bozdyn te rzeczy kupiles w USA czy zamawiales przez ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja kupuje w miare cenowe rzeczy:Uwex Daytona 2 (nowka) - 520zlAGV KINETIC XL (uzywany) - 400zlKurtka Metro classic - 250zlSpodnie skorzane IXS (uzywane) - 150Rekawice letnie takie jak na crossa - 160zlButy - jak narazie brak Mylse jeszcze nad kupieniem grubszych rekawic jak jest zimno, i takiego kompeltu bielizny cos w stylu kalesony i koszulka co trzymia cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja nie dalem duzo bo kupowalem uzywki w dobrym stanie:-Nakolanniki Axo 30zl-Kask Levior 100zl-Spodnie Acerbis Profile 100zl-Koszulka ProGrip 50zl-Buty Oxtar T.C.X. Pro 400zl-Zbroja Fox-a (nowka) 280zl-Gogle Scott-a chyba 90zlNo i to wszystko brakuje mi tylko rekawic. Takze w sumie z calym strojem zmiescilem sie w 1000zl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Bozdyn te rzeczy kupiles w USA czy zamawiales przez ebay. Ja wszystko kupilem na ebay.com.Raz na jakis czas zdarzaja sie tam perelki cenowe. Ciekaw jestem czy za 1700PLN kupilbym w polandi komplet ciuchow na moto, i to ciuchow z troszke wyzszej polki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZOR Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Kask NITRO N510-V 550 zl(o ile dobrze pamietam)Kurtka MODEKA Rookie(tekstylno-skorzana) ponad 700zlSpodnie HEIN GERICKE tekstylno-skorzane 100euroButow w tym roku jeszcze nie mam.Chce kupic SIDI w promocji w LOUISie za 129euro.Wczesniej jezdzielem w butach wojskowych i turystycznych, ktorych uzywalem rownierz na codzien ,wiec ich nie licze.Rekawice - dwie pary letnie kupilem jeszcze za marki w LOUISie.Nie pamietam ceny.I zimowe kupilem juz za euro ale tez nie pamietam ile za nie dalem. :oops: Ta skleroza.Do tego dochodzi kominiarka bawelniana letnia okolo 20zl i zimowa z polaru KOBI okolo 30zl.Sporo to wszystko kosztuje ale lepiej wydac troche wiecej kasy na dobre ciuchy i czuc sie komfortowo niz za grosze kupic sprzet ktory przewiewa przemaka i jest niewygodny.Chyba ze trafimy na okazje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro76 Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 ostatnio robiłem zakupy w poland-positionkask suomy spec1r - 2100 + szyba przeciwsłon.200 + skora za 1200...zaplacilem 3000 ;) buty daytona clubman 600rekawice 100kurtka uvex 800kask nolan 1000 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Bozdyn te rzeczy kupiles w USA czy zamawiales przez ebay. Tylko kask kupowalem w sklepie w USA reszta przez ebay amerykanski lub niemiecki (buty), kiedys (miesiac temu) widzialem na ebayu taki kask jak moj za 500$ 8O polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi