data7 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Witam, wiem ze sa tematy pozakladane o koszulkach itp. Znalazlem w necie dobre miejsce z clipartami, ktore mozna wykozystac na koszulce. Na dole strony sa one pogrupowane tematycznie. Zawsze chcialem kupic naklejke na samochod z motywem enduro, ale nie moglem znales nic konkretnego. Teraz zamowie sobie po prostu w jakiejs poligrafi i tyle :P http://www.just-in.net/clipart/dirt/index.htm mam nadzieje ze komus sie to przyda tak samo jak i mi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Dzięki, niektóre motywy całkiem fajowe!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Czegos takiego wlasnie szukalem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 ogólnie to wzory ciekawe jednak żeby zrobic z tego naklejkę powinny byc w formacie cdr lub aibo taki formaty obsługują plotery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi