MłodyVFR Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 dobra chlopaki: Wicher, wiedze, ze lakierujesz bajki: napisz chociaz jak nalezy przygotowac plastiki pod lakier - to chyba kazdy da rade sam? bylbym wdzieczny, jakbys zalozyl nowy temat i lopatologicznie bys wyjasnil. ja jestem mocno zainteresowany z racji malego szlifu, ktorego zaliczylem we wrzesniu :)a co do polerki - moze macie racje, ale jak stracilem linie papilarne, stwierdzilem, ze polerki mam dosyc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 25 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 ___________________________________________________A przy tej okazji może wymieniłbym łożyska w felgach.Nie wiecie jaki to może być koszt ?___________________________________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Sebjaw to zależy czy chcesz kupowa u dealera Kawasaki czy w hurtowni łożysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Sebjaw to zależy czy chcesz kupowa u dealera Kawasaki czy w hurtowni łożysk. Chcę kupić taniej w hurtowni. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi