Mati Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 bajer jaki posiada to sruba do regulaci poziomu paliwa w komoze pływakowej .O czym ty mówisz w jawoskim gażniku nie ma takiej śrubyAha jaką masz cieplote świecy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 13 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 1 jes taka sruba nie jest to sruba od mieszanki ani nie widac jej bo nie jest na wieszchu jesli odkreci sie dekielek od pływaka to wlasnie pod tym dekielkiem ona jest 2 mam swiece przeznaczona do tego silnika nowke iskra 75S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Ty chyba mówisz o zaworku iglicowym a raczej napewno bo tylko on tam przypomina śrube ale to nie nim sie reguluje poziom paliwa tylko podgieciem tej blaszki z tego co sie orientuje to poziom paliwa powinienen wynosic troszczke niżej niz końcówka rozpylacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanik32 Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 zdejmi filtr powietrza i zobacz czy ci się dusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Jedna mala zaleznosc: Dusi sie na wszystkich biegach przy wysokich obrotach czy tylko na 3?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 nie mam zadnej wiedzy nt. bo jestem poczatkujacy ;) , ale sam regulując gaznik uzywam materiałów zawartych w tej książce http://ataman.junak.net/naprawa/137.html. Jest to dział o ustawianiu gaznika, odpowiedz moze byc kilka stron dalej, ale napewno chodzi o gaznik. W razie czego spis tresci, polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi