data7 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Korba, widzialem Twoje BMW ;) zaparkowalem nawet niedaleko swoja koze :] a Ruda moze cos napisac w temacie ? czemu sie stalo jak stalo ? czy sponsozy sie wypieli czy jak ?:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vtx Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Ruda , to była totalna kompromitacja , nie bierz się więcej za organizowanie czegokolwiek. To było dzidostwo i nic więcej . Należy sie przynajmniej publiczne przepraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Korba, widzialem Twoje BMW ;) zaparkowalem nawet niedaleko swoja koze :] a Ruda moze cos napisac w temacie ? czemu sie stalo jak stalo ? czy sponsozy sie wypieli czy jak ?:/Trza było podejść, pogadać i dosiąść się do naszej wesołej kompaniji ;) Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Korba, widzialem Twoje BMW ;) zaparkowalem nawet niedaleko swoja koze :] a Ruda moze cos napisac w temacie ? czemu sie stalo jak stalo ? czy sponsozy sie wypieli czy jak ?:/Trza było podejść, pogadać i dosiąść się do naszej wesołej kompaniji ;) Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Totalna kicha, klapa, do d..y i co tam jeszcze kto woli. Wycofał sie sponsor imprezy, i organizator na stronie "zapomniał" to podać. Faktem że w niedzielę ok 12 nabyty bilet na wieżę miał nr 37! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Przypadkowo tez nikt w modlinie o imprezie nikt nie wiedział więc spędziłem tam z tata w samochodziez godzinę przejechałem po nic 70km i tylko byłem zdenerwowany. Naprawde za taką organizację dziękuję....żadynch plakatów czy ludzi coś wiedzących...Jedni mówią że w samej twierdzy...to jedziemy ludzie nic nie wiedzą....człowiek sie denerwował bo to juz chyba z 20 osoba. I nas inny la tonisko odesłał. Tam też nic. zdenerowani pojechaliśmy i obiecałem tacie ze napisze do organizatora list z naganą....w końcu przejechanioe samochodzem ponad 70km nie jest darmowe....ale nie chodzi nawet o pieniądze a o strate czasu i nerwy...bardzo przepraszam ale taką organizacje to można sobie w dup* wsadzić... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi