WSR Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 www.fzrarchives.com - duzo rzeczy na temat FZRek od 250 do 1000 :D //jakbyscie mieli jeszcze jakies ciekawe strony, lub serwisowke (sciagnalem kiedys z mula, ale niestety format ja zjadl :D a teraz nie moge juz znalezc) o tym motorku (moga tez by linki do torrentów, niestety nic nie znalazlem) to napiszcie!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 ja mam fzr 600 r z 95 roku jak chcesz to ci moge wszysto onim powiedziec wady zalety na jakim biegu ma danna predkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 8 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 też mam FZRkę, więc co nieco wiem, zle dzięki za odzew, chciałem po prostu stworzyć taka bazę, ale mi nie wyszło :| Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 jesli masz taka samą to jak chcesz to zmien sobieu niej tylna cześć czyli siedzenie ja mam od ducati916 i zajebiście wyglada bo ten seryjny tył to taki no nie samczny znaczy to nie ja zmieniłe tylko juz niemiec bo ja go sprowadziłem z niemczech ale i tak zmieniłe jesczez lampe tylna bo mi sie nie podobała a jak zmieniłem lampe to za lampom poszła przeróbka tej owieki tak ze no teraz ten tył jest zblizony do r1 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 tu znajdziesz pare ciekawych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 qrrrr zapomnailem napisac gdzie :D masz link http://parts.yamaha-motor.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 16 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 o dzieki, świetna jest ta stronka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 jesli masz taka samą to jak chcesz to zmien sobieu niej tylna cześć czyli siedzenie ja mam od ducati916 i zajebiście wyglada bo ten seryjny tył to taki no nie samczny znaczy to nie ja zmieniłe tylko juz niemiec bo ja go sprowadziłem z niemczech ale i tak zmieniłe jesczez lampe tylna bo mi sie nie podobała a jak zmieniłem lampe to za lampom poszła przeróbka tej owieki tak ze no teraz ten tył jest zblizony do r1 :twisted: Mozesz zapodac jakas fotka ? Tez mialem FZRke z zmienionym tylem i chcialbym zobaczyc jak ty to miales zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 TIMAC daj mi swojego meila to ci przesle zdiecia ale ty też mi przesli swoje zdiecia speedy270wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi