Solo Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Czesc.Pojawil mi sie ostatnio problem ze moja ja(h)wa nie chce zasac mieszanki. Trzeba sie bardzo dlugo nakopac zanim odpali (o ile odpali)Co moze byc przyczyna?Czekam na porady.Dzieks:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 przeczysc gaznik :] to ja robilem swojemu jak nie chcial paliwa ciagnac i ledwko co na pycha odpalal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 z tego co wiem to jawa zwsze kijowo paliła....najlepiej zmień na gaźnik z cz 250 tam to możesz przynajmniej ją przelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 jaka jawa? 2 gary? po odpaleniu na pych niby wszystko ok? jezeli tak, to na 100% remont silnikasilnik na pol, wymiana simmeringu pomiedzy skrzyniami korbowymi, kopiac, mieszanka po prostu przelewa sie z jednej komory do drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 18 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Na pych tez nie odpali...Gaznik w sumie czysty...Ktos powiedziale ze to moze byc ze byiwrze lewe powietrze kolo gaznika?? Co o tym sadzicie?Silnik byl rozpolawiany ale nie zostal wymieniony simer, myslisz ze trzeba by wymienic? 9bo wtedy jakos o tym nie pomyslalem a potem jezdzila,pdoblem zaczal sie niedawno)Dzieks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi