kilu Opublikowano 27 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2003 Chcę sobie kupić WSK 125 cm3. Czy macie jakieś na sprzedaż? Najlepiej z woj. świętokrzyskiego do 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 Witaj! Na allegro bardzo czesto mozna znalezc cos do kupienia. Ostatnio widzialem jakas z szescdziesiatego ktoregos roku :).Jak cos namierze, to dam znac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 28 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 A co uważacie o tym: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9967554 . Wartyo to kupić i złóżyć samemu Wueche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Otic Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 A co uważacie o tym: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9967554 . Wartyo to kupić i złóżyć samemu Wueche? Jak mieszkasz w poblizu i nie ma klopotu z transportem to kupuj- 20zł to nie pieniądze a możesz miec troche zabawy - oczywiście pod warunkiem ze masz umiejętności mechanika. Ale, może się okazać ze taka impreza bedzie droższa niż 250 zł. Poza tym wątpię żeby toto mialo jakieś papiery - wtedy w życiu tego nie zarejestrujesz. Lepiej kup coś na chodzie i doprowadź do idealnego stanu. Wystarczy poszukać po ogłoszeniach w prasie.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 S! Jak masz mozliwosci, garaz, narzedzia, czas, no i przede wszyskim na oku jakis SILNIK to mozesz sie bawic. Ja natomiast wole kupic cos kompletnego i wyremontowac.Tak tez zrobilem ze swoja WSK 175, ktora wlasnie skladam z puzzli :).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 Mam teraz ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 28 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 :) :) :evil: Mamusia mi nie pazwala kupić bo mam cinkie stopnie w budzie:( : ( :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 :) :) :evil: Mamusia mi nie pazwala kupić bo mam cinkie stopnie w budzie:( : ( :evil: a ile masz lat 13 ??Hmm Myślałem, ze kupujac motocykl jesteśmy pewni wyboru...... z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 29 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Mam 14 lat :) Ja jestem oewny, tylko mama nie jest pewna czy sie uczyl dobrze bede... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Kilu jak ja miałem 12 lat to kupiłem od znajomego motorynke a starych zawołałem na wieczór do garazu pokazac i nic mi nie powiedzieli jak sie lameisz to postaw ich przed faktem dokonanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Tu masz za 150 zl :)http://allegro.pl/show_item.php?item=9957940Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 30 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2003 A co myślicie o takim czymś :evil: :Poczekam dwa lata zrobię A1 i sobie kupię 125 z salonu (planuję żeby był to ścigacz lub chopper), i będę jeździł full legal?? Bo tak sobie myślę kupię teraz Wojskowego Sprzęta Kaskaderskiego i będę się rozpiepszał po lesie, a tak za dwa lata będę mógł legalnie po panne zajeźdzać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urko Opublikowano 30 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2003 Kilu wybacz sarkazm ale nie dziwię się Twojej mamie, Ona chyba wie, iż "rozpieprzał" piszesz przez "sz" ! Wobec powyższego Jej obawy o poziom Twojej edukacji wydają się być uzasadnione :evil: .Bez urazy :-) proszę.Serdecznie pozdrawiam i życzę Ci zabawy z motorem, lasem i pannami już teraz :).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 31 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2003 Czy myślisz że w szkole uczą jak się pisze "rozpieprzał"?? Muszę Wam coś powiedzieć - jestem dyslektykiem :) Ale pozatym to jak Wam się podoba Wam mój pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 31 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ja tez jestem dysletkykiem.A tak wogule to lepiej kup sobie Wueche bo jak przyje**sz w cos to tansze koszty beda naprawy niz bys kupil cos nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi