Skocz do zawartości

BULLSON

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BULLSON FOREVER

Przede wszystkim sa rózne modele (ja nie wiem jakie) Kupiłem w Krakowie w Riderze-tez nie wiem jak sie moj model nazywa, ale to mnie nie interesowalo. Paru znajomych (podroznikow) mialo te kurtki i sobie bardzo chwalili (szczegolnie na chlodniejsze dni). PO tym jak w Bieszczadach oni zakladali je na krotki rekawki a ja w skórze i 5 warstwach koszul, bluz itp marzlem, postanowilem ze kupie taka wlasnie kurtke. I kupilem. NIe szly za bardzo Ridersom, zrobili obnizke, a ja dodatkowo jeszcze utargowaem i kupiłem za 2/3 ceny :) Nawet kilka dni w deszczu nie robi na niej najmniejszego wrazenia, ale podobno nie jest oddychajaca :cry: NIe wiem. W lecie zakladam na krotki rekawek i jest ok. Gdy temp spada ponizej 10 st C zakladam do niej podpinke i tez jest cieplo. Z doswiadczenia moge przekazac, ze jazda w niej w temp juz od 7 st C jest przyjemna-człowiek nie marznie. To od mojej kurtki wziela sie moja xywa. :lol: Miłych zakupów, wiecej info na priv.

ja kupilem bullsona 5 lat temu - jezdzilem w roznych warunkach; nigdy mnie nie zawiodl, nigdy nie przemokl (chociaz lalo ciagle pare dni); jezdzilem w lesie, turystycznie itp.

Moja kosztowalo 5 lat temu w motostylu 1000zl.

POLECAM!!

ja kupilem bullsona 5 lat temu - jezdzilem w roznych warunkach; nigdy mnie nie zawiodl, nigdy nie przemokl (chociaz lalo ciagle pare dni); jezdzilem w lesie, turystycznie itp.

Moja kosztowalo 5 lat temu w motostylu 1000zl.

Occzywiscie mam ta kurtke do dzisiaj i ciagle w niej jezdze. Nic sie jeszcze nie popsulo.

POLECAM!!