Piotr Dudek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Przed chwilą podczas dyskusji między motocyklistami padło takie właśnie hasło Ducati Bol D'or ?Nie pytałem dyplomatycznie o co chodzi, ale to mi nie daje spokoju.Co za skur**el ? motocykl ? nowa fabryka ?a może Ducati przygotowuje się do wyścigów długodystansowych w tym sezonie?Może mnie ktoś oświecić? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 najprawdopodobniej chodzilo o dealera Ducati w Wawie, firme Boldor, ktora tez jest dealerem Hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 najprawdopodobniej chodzilo o dealera Ducati w Wawie, firme Boldor, ktora tez jest dealerem Hondy no tylko tak to mozna wytlumaczyc, bo Bol`Dor to przeciez Honda :) SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 Wytłumaczenie jest logiczne tylko jako stary motocyklista nie rozumiem dlaczego ktoś łączy Nazwę Firmy z nazwą modelu innej bądź co bądź konkurencyjnej firmy. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Może dlatego że sprzedają tam i Hondy i Duki a Boldor nakleja na przednim blotniku taką naklejke "BolDor" i może jakiś niedoświadczony motocyklista myślał że to model Duki HAHA :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi