ddevil Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 kiedy w poznaiu lub okolicach jest zlot motocykli ducati lub otwarcie sezonu wiosennego przez uzytkownikow tych moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Stycznia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Nasze Desmo Maniax nigdy nie robiło żadnych zlotów, a w otwraciach sezonu bierzemy udział na normalnej zasadzie - zbieramy się, parada, potem jakaś przejażdżka.. Nic nie słyszałem żeby jakiś zlot Ducati w Poznaniu miał się szykować...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Otwarcie Sezonu wiosennego w naszej stolicy wielkopolski będzie pod stadionem lecha. Dowiedziałem sie nie oficjalnie że chyba będzie na początku kwietnia. Wstęp dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 A jaką masz maszynę ddevil? Ducati? Na prawko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddevil Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 na razie jezdze tylko wsk125 (na razie ) ale zamierzam w przyszlosci kupic cos wiekszego najlepiej ducatinapiszcie koniecznie dokladna date rozpoczecia sezonu jesli cos bedzie wiadomoa moze jest jakas stronka ktora zawieralaby tego typu informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witam Nie wiem czy jest jakaś stronka ale jeżeli będe miał jakiejś informacje o rozpoczęciu sezonu to od razu dam ci znać. Moze spotkamy się na rozpoczęciu pod stadionem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddevil Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 no fajnie by byloczy ty nalezysz do desmo maniax?bo w najblizszym czasie mam zamiar wybrac sie na bukowska 35... mam nadzieje ze cos ducatowego bedzie tam stalo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Stycznia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 no fajnie by byloczy ty nalezysz do desmo maniax?bo w najblizszym czasie mam zamiar wybrac sie na bukowska 35... mam nadzieje ze cos ducatowego bedzie tam stalo :) Ja należę, mam kartę członowską nr 330, możesz się na mnie powołać u Olesia jakby co. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 a Co to jest te desmo maniax? Nie słyszałem o tym nic a nic. Odpiszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddevil Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 kris wejdz na www.moto-rex.pl to sobie zobaczysz co to jest fajna rzecz tez chcialbym do tego desmo maniax nalezec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 Z tego co zauważylem to do klubu należą tylko posiadacze Ducati. Innych marek i modeli motorów juz nie. A po za tym jesteśmy nie pełnoletni. Mi do 18 brakuje tylko rok. Wątpię żeby ciebie lub mnie tam przyjeli, a po za tym fajni by było należeć do takiego klubu. Aha jeszcze jedno motocyklisci gdyby jechali w jakąś trase to by jechali owiele szybciej od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddevil Opublikowano 17 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 no dziwne nie jest...a czym jezdzisz? bo na zdjeciu wyglada mi to na simsona albo jakas mala mz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ja jeżdże (nie dawno kupiłem przesiadłem się z Simsona) Hondą MBX 80 Super motor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy my mozemy w tym wieku dołączyć do Desmo Maniax?Oto jest pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Stycznia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Nie wiem czy wiek u nas ma znaczenie, chyba nie. Natomiast posiadanie Dukata ma decydujace znaczenie. Teraz mamy takie motocykle Ducati w klubie Desmo Maniax: 999, 916 SPS, kilka 916, 998S, ST4, kilka SS 750, 998, 748, kilka sztuk 998, 999S, kilka Monsterów S4, Monsterów 600, 620, 750 i 900. Członkiem Desmo Maniax jest m.in Maciek Żurawski (chociaż sprzedał 999S i kupił model Kawasaki ZX10).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddevil Opublikowano 22 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 a czy w siedzibie desmo maniax stoja jakies maszynki zeby moznabylo popatrzec na nie z bliska i ew. bryknac sie na nich?moim marzeniem jest przejechac sie na ktoryms z superbikow i monsterow :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi