kris02 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Marco jak już pisałem w innym dziale NAPEWNO przyjadę. Jak byś chciał to parę kolegów też by chciało pojechać w twoim korowodzie - Virago, Suzuki. Im nas więcej tym lepiej!Ale ślubie nie zapomnimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Marco jak już pisałem w innym dziale NAPEWNO przyjadę. Jak byś chciał to parę kolegów też by chciało pojechać w twoim korowodzie - Virago, Suzuki. Im nas więcej tym lepiej!Ale ślubie nie zapomnimy!!!jak juz ja tez pisałem zaproszeni są wszyscy znam czy nie znam :) każdy mile widziany im więcej tym lepiej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 To widze że ja mam zaszczyt wrzucić najbardziej porzadaną informację w tym temacie :lol: : TERMIN:23-04-2005Wielkopolskie Rozpoczecie Sezonu nad Malta. Godzina 10:00 zbiorka. Organizator MotoMagneto-Poznan info podaje dzięki motocykle24.pl widze że nastąpiła poważna zmiana co do lat ubiegłych a mianowicie zmieniono miejsce z Parkingu na Malte. Czy to korzystna zmiana nie wiem. Zobatrzymy.Tak się zastanawia gdzie zorganizują miejsce aby co niektórzy mogli się troszke wyszumieć :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddevil Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 a gdzie sezon rozpoczynaja desmo maniax???na malcie czy pod lechem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Dzięki za tak drogocenną informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 6 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Ddevil jeśli chodzi o rozpoczęcie sezony desmo maniax to spytaj sie na PW Dominika Szymańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddevil Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 dzieki!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 To widze że ja mam zaszczyt wrzucić najbardziej porzadaną informację w tym temacie :lol: : TERMIN:23-04-2005Wielkopolskie Rozpoczecie Sezonu nad Malta. Godzina 10:00 zbiorka. Organizator MotoMagneto-Poznan szkoda, ze w sierpniu nie zrobili ;-) Albo we wrzesniu, mogli by polaczyc od razu z zakonczeniem ;p Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 8 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Fat co ty gadasz jak połączyc rozpoczęcie z zakończeniem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Bardzo prosto. O 12:00 rozpoczynamy sezon. Potem jedzie sobie kolumna i jak dojezdza na miejsce to tam juz wisza transparenty o zakonczeniu sezonu. Szybko i sprawnie. A jakie oszczednosci organizacyjne ;) lewa w gorzedofo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 8 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Ja tego sobie nie wyobrażam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 kris02 :arrow: Z dobrego serca radze udac sie do sklepu po 1kg poczucia humoru - powinno wystarczyc. Jezeli nie pomoze to jeszcze jakies 35 deko ironii zeby zrozumiec o co Fat'owi i mnie chodzilo ;) lewa w gorzedofo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 8 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Przecież wiem że sobie żartowaliście. A za radę dzieki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 A bo jakos tak usmiechow w twoich postach nie widzialem ;) lewa w gorzedofo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddevil Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 ach to oryginalne poczucie humoru Fat'a... ;) wiecej takich ludzi i swiat bedzie piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi