kris02 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Witam!Przeglądałem ostatnio oferte Larssona i znalazłem kilka rzeczy potrzebnych do mojej maszyny ale jakoś nie mam zufania co do tego typu zakupów (nigdy nie kupowałem w internetowym sklepie) i nie wiem ile liczą sobie za przesyłke. Proszę o informację od kogoś kto robił w ten sposób zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Liczą tyle samo co w przypadku zamówień inna drogą (telefon, poczta)przesyłka do jednego kilograma poczta 6 zl a servisco 12 zl + vat (doliczają jeszcze 6 zl za wysylkę "za pobraniem") Moim zdaniem warto zamówić wcześniej ich katalog (koszt chyba 18 zl)zwracany przy pierwszym zamowieniu - musisz wysłać zamówienie na specjalnym kuponie wyrwanym z katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Ja z larssona zamawialem przez neta 2 razy. I zawsze bylo ok, zadnych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 W LARSSONIE zamawiam od 2001 roku. Najpierw tradycyjnie, za pomocą zamówienia pocztowego, potem przez net.Zawsze przysyłali to, co zamówiłem.Dwa razy zdażyło się, że przesyłkę przesłali w dwóch ratach 8O , bo nie mieli całego towaru na stanie (nie informując mnie o tym fakcie :) ). Chcąc nie chcąc, musiałem dwukrotnie zapłacic koszta przesyłki :evil2: Ale ogólnie jest ok Pzdr, D.F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi