kris02 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Szukam łańcucha do MBX80. W sklepie powiedziamo mi, żepowinien mieć 116 ogniw. Otrzymałem odpowiedż, że w llarsonie można kupić. Tam zalecany łańcuch ma 104 ogniwa. Co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Proste, policz ile masz ogniw w aktualnie zamontowanym łańuchu i taki kup :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 mam w domu(warsztat:D)duzo czesci do Hondy MBX 80! i w tym znajdzie sie gdzies napewno lancuch! jesli jestes zainteresowany kupnem lancuha i innych czesci pisz na PW i na gg 1487432 (niewidoczny jestem)! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 W sklepie powiedziamo mi, żepowinien mieć 116 ogniw W jakim sklepie pytales sie o to ?? Wczoraj zdjelem swoj lancuch (Iris) i rzeczywiscie ma 116 ogniw ( chyba ze sie pomylilem w liczeniu, ale i tak bedzie blizej do 116 niz 104) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi