Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 czy ktoś wie może gdzie można kupić i za ile głowice tłok i cylinder do S70może ktoś je ma na strychu i chętnie by się ze mna podzielił?a to wszystko dlatego że bardzo łatwo jest przerobić 50 na 70 zwiększając tym samym moc do ponad 7KM. wystarczy powiększyc otwór w bloku do 50mm co jest chyba najtrudniejszą częścią zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 27 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2003 Obawiam się że z kupnem 70cc może być problem. Łatwiej kupić 60cc (www.kemot.pl) i jakiś sportowy wydech (koło 90 PLN). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 27 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2003 czeu mnie w częstochowie nie ma problemu z takim cylindrem, kiedyś myślałem zeby se (sobie) wymienić. naprawde aż do 7KM?????? czytałem że do niecałych 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 eee tam 6,8 to już prawie 7 więc co się będziemy skupiać na szczegółachbyłem kilka dni temu w sklepach cylinder+tłok 170 zł głowica 50 zł(w bielsku) teraz pozostaje tylko zbierać i zbierać i zbierać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi