LUZIPOWER Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Cebik - tak na poboczu... przyjal sie skrot kazdemu znany H.W.D.P ... a czy to pierwsze nie pisze sie przez CH.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 po co ci wieksze wystarczy sportowe.. kup sobie CBR 600 F1 i już a jak nie to jakąs pierwsza FZR lub nawet 125 w dwusuwie.. przecież to twoje CB możesz sprzedać za ok 4000zł wiec nic wiecej tylko gdzies zarobic 1500-2000 zł i zakupic furaka do katu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Luzi - no chyba tak :P Igła - doskonale o tym wiem, ale mierzę w GSX-Fa tkiego jak ma Luzipower... może nie super itd. ale mnie by wystarczył... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 ierzę w GSX-Fa tkiego jak ma Luzipower... może nie super itdjak to nie super ;) zaden katamaran jeszcze mi nie podskoczl ! :twisted: maszynka jest SUPER jak dla mine ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 dla mnie też! ale miałem tutaj namyśli bardziej ostre dzidowanie jak stoppie, wheelie itd. a właśnie o takim moto wspominał IGŁA... LUZI masz jeszcze jakieś fotki swojej Suzi oprócz tych na bikepics ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 kilka z innych ujec, ale generalnie w tym samym miejscu zrobione ! zawsze jak jest okazja to nie mam cyfrowki... a jakos nie moge zorganizowac fotografa i wybrac sie na jakas miedzywiejska porobic foto smarzenia itp. :P jak porobie jakies to moge poslac ! ale miałem tutaj namyśli bardziej ostre dzidowanie jak stoppie' date=' wheelie itd.[/quote']p.s. ogolnie to w tym temacie byl link....http://bikepics.com/members/bialy18hubert/96gsx600/i co nie da rady na gsxf-ie ?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 ależ ja nie mówię że nie da rady! ale przyznaj że to sprzęt raczej mało "stuntowy" oczywiście pojeździć można jak Hubert :P ale czy na dłuższą metę ? może się nie znam (miałem przyjemność jeździć Fem tylko raz, rocznik 97 i niewiele)... no chyba że się mylę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 nie no wiadomo, ze malo stuntowy ! ogolnie to mozna czasem... (jak sie umie :P ) tak tylko sie "sprzeczalem" :lol: jak na poczatek jest rewelacja ! jak sobie pojezdze z 2 sezony i go opanuje to wtedy sie pomysli nad jakims bardziej zrywnym... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 to nie piłuj go ostro i pomyśl o mnie jak będziesz sprzedawał :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 koledzy a jak myslicie od czego zaczac - od stopie, czy od laczka ? ogolnie to moj moto jest troszke ciezki i chyba nie latwo bedzie mi sie nauczyc jednego jak i drugiego... wczoraj w koncu namowilem kumpla na trening i pojechalismy w nocy (2-3) na lesna ladna drozke... a wiec samo stopie jest procha - po 15 min. juz tylek podnosilem (wiec dopracowanie do pionu nie bedzie problem !) o jadacym stopie narazie nie mowie - wyzsza szkola ! na laczka postawic... - ciezko ! narazie udaje mi sie na ok. 30-40 cm ! ale zawsze cos ! p.s. podrwam ze sprzegla jadac na 1 biegu... przy ok. 5 tys. wciskam sprzeglo, wchodze na ok. 7 tys i rwe...pytanie - czy lepiej uczyc sie z predkosci rownej prawie zeru, czy jednak jechac sobie kolo 30 na h i wtedy ? a - kumpel tez sie pyta, czy jak na 1 poderwie (jemu to lepiej idzie, bo wiekszy swirus jest :lol:) to jak by chcial 2 zapiac to ma popuscic gaz, czy nie (oczywiscie 2 bez sprzegla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 to nie piłuj go ostro i pomyśl o mnie jak będziesz sprzedawał - pzdrna bikepisc (link nizej) mam kilka nowych fotek... - troche amatorsko (jak narazie), ale z czasem ! p.s. podrwam ze sprzegla jadac na 1 biegu... przy ok. 5 tys. wciskam sprzeglo, wchodze na ok. 7 tys i rwe...pytanie - czy lepiej uczyc sie z predkosci rownej prawie zeru, czy jednak jechac sobie kolo 30 na h i wtedy ? a - kumpel tez sie pyta, czy jak na 1 poderwie (jemu to lepiej idzie, bo wiekszy swirus jest ) to jak by chcial 2 zapiac to ma popuscic gaz, czy nie (oczywiscie 2 bez sprzegla) ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 tak jak pisze Spidi , lepiej poczekac z przebijaniem biegow na gumie do momentu, az je sie dobrze opanuje. ale jak juz przebijac to troszke gazu sie (chyba) odpuszcza :roll: mi sie tylko raz udało, ale gazu nie odpuscilem i zrobiło sie mało ciekawie ;) ale u mnie o kilka kucy mniej niz w plastikach ;) :P jeszcze ze 20 i by były plecy .... Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 ierzę w GSX-Fa tkiego jak ma Luzipower... może nie super itdjak to nie super ;) zaden katamaran jeszcze mi nie podskoczl ! :twisted: maszynka jest SUPER jak dla mine ! ;) mnie, jak śmigałem jajem 98', zazyło kilka samochodow. Raz nawet ford galaxy :/ (van) i corsa A (prawie) w obu przypadkach jechalem z pasazerem. natomiast solo nie poradzilem dogonic jakiegos audi na A4 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 mnie, jak śmigałem jajem 98', zazyło kilka samochodow. Raz nawet ford galaxy :/ (van) i corsa A (prawie) w obu przypadkach jechalem z pasazerem. natomiast solo nie poradzilem dogonic jakiegos audi na A4 :/no ja nie mowie na predkosc, bo duzo samochodow wy*ierdala wiecej niz ja moge (225) ale poza autostradami na przyspieche - zaden galaxy nie ma szans ! (nawet 2.8 benzyna V6 - bo one maja cosik kolo 6s do setki !) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 cos slabo to widze ze ty starszym jajem pod 230 lecisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi