kubagsx Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) CBR1100XX - MNÓSTWO MODYFIKACJI - NA SPRZEDAŻ Rewelacyjny motocykl w stanie kolekcjonerskim, z niesamowitymi modyfikacjami. Dzięki nim jest prawie 20 kg lżejszy i jeździ znacznie lepiej. Niebo, a ziemia, w porównaniu do seryjnego XXa. Od razu zaznaczam, że posiadam 2 komplety dolnych owiewek – ze względu na crashpady szkoda mi było ich ciąć. Rocznik 2002, przebieg 37 000 km Motocykl kupiłem w oryginale 7 lat temu. Samodzielnie wykonałem szereg modyfikacji, instalując poniższe części (posiadam rachunki z zakupów). Modyfikacje: 1. Wydech tytanowy akrapovic – kolektory i tłumik 2. Power commander ze zgraną odpowiednią mapą 3. Amortyzator tylny nitron ntr2 - pełna regulacja 4. Zawieszenie przód daugherty motorosports - pełna regulacja 5. Wyższa półka i kierownica technical sports – japońskie 6. Regulator napięcia od nowego Vstorma 7. Przewody w oplocie stalowym HEL – hamulce i sprzęgło 8. Kierunkowskazy led przód i tył kellerman micro 9. Stelaż givi – dla chętnego kufry za dopłatą 10. Wskaźnik napięcia KOSO 11. Olejarka PPmoto device 12. Wyższa szyba MRA 13. Crashpady Posiadam jeszcze 2 inne Hondy (swego czasu miałem 6 motocykli). Nie jestem handlarzem, lecz zbierałem w przeszłości ciekawe, unikatowe modele. Stan motocykla – super, kolekcjonerski. Nie wymaga żadnego wkładu finansowego. Cena nie uwzględnia kufrów. Uchwyt nawigacji (ze zdjęć pozostawiam sobie, będzie zdemontowany, chyba że ktoś chce razem z nawigacją Garmin Zumo za dopłatą). O każdy sprzęt staram się dbać jak najbardziej. Z żalem sprzedaję XX, ale szykowałem go z myślą o dalekich wyjazdach. Niestety. Nic z nich nie wyjdzie. Już nie jeżdżę motocyklami. Lokalizacja: Biała Podlaska Cena - do ustalenia 🙂 Edytowane 3 godziny temu przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi