NAZI Opublikowano 24 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2004 Mam prośbe do wszytskich. Jeśli by ktoś miał możliwość to niech zmierzy długość i średnice sztycy (rurki wychodzącej z dolnej półki w Jawie TS 350). Bede bardzo wdzięczny. No i jeszcze jesli by sie komuś chciał to średnice amorków przednich też w JAwie przy samych półkach. Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2004 Moze byc w CZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 27 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 No chyba moze byc, to przeciez bardzo podobne motocykle.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 Srednice amorkow moge podac Ci juz terz bo mam je w piwnicy ale na sztyce musisz zaczekac az przestanie padac bo lezy w garazu :mrgreen:Amorki - przy dolnej polce 36mm a przy gornej 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 1 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2005 Witam. Mam kolejne pytanie:). Jaka jest srednica wewnętrzna główki ramy. Interesuje mnie to bo musze wiedziec jaka najszersza sztyca mi sie zmiesci do główki. No i jeszcze jaka najdłuższa sztyca sie zmiesci. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 2 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam. m16 ma prosbe do Ciebie. Jesli mozesz to podaj mi jak najszybciej te wymiary tej sztycy (długość, średnice na gwincie, średnice przy gwincie oraz przy spodzie półki). Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam. m16 ma prosbe do Ciebie. Jesli mozesz to podaj mi jak najszybciej te wymiary tej sztycy (długość' date=' średnice na gwincie, średnice przy gwincie oraz przy spodzie półki). Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam[/quote']Osz kurka - wiedzialem, ze o czyms zapomnialem - na jutro masz wymiary juz na 100 % :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 7 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 Witam. m16 no to jak, podasz mi te wymiary sztycy bo tak dziennei sprawdzam i dziennie nic :) POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 :oops::oops::oops:Sorka wielka, ze dopiero teraz ale jakos zamotany ostatnio latam (koniec semestru + robienie prawka) i calkiem o tym zapomnialem :oops::oops::oops:Oto wymiary:Dlugosc sztycy od bierzni do konca gwintu: 21,5 cmSrednica na calej dlugosci 25,5 mm Jeszcze raz sorka za zwloke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi