Ivan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 Kłaniam!Takie pytanie wieloczłonowe. Wiem że jest taki sprzęt Honda XBR 500. Nawet widziałem jego opis w ... w jednej gazecie której tytuł nie jest zdrowo wymieniać teraz na forum. :) Od jakiegoś czasy zajeżdż do bloku obok gość na czerwonej Hondzie. Z wysokości 6 piętra wygląda to na XBR-a ale jest w wersji dwuosobowej.Czy ktoś wie gdzie w sieci mozna poszukać jakiś materiałow na temat tego sprzęta (lub optycznie podobnych) tudzież czy XBR był mozliwy w wersji do jazdy z "plecaczkiem" Gruss!I. PS A moze to któryś z Gdyńskich kolegów forumowiczów bałamuci koleżanki z bloku obok mnie? Czrwona Honda (na oko XBR) z dość głośno pracującym silnikiem (czyzby problemy z zaworami?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jac Opublikowano 27 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2003 Kłaniam!> Z wysokości 6 piętra wygląda to na XBR-a ale jest w wersji dwuosobowej.> Czy ktoś wie gdzie w sieci mozna poszukać jakiś materiałow na temat tego sprzęta (lub > optycznie podobnych) tudzież czy XBR był mozliwy w wersji do jazdy z "plecaczkiem" Czolem' date='Chyba wszystkie wersje xbr mialy dwa miejsca, a jedynie tylne siodelko zakrywane bylo takim "zadupkiem" przykrecanym, wiec problemow z wozeniem pasazerki nie powinno byc za wiele (chyba ze ma zbyt duze walory). Jedynie wersja "clubman' firmowo byla solowa, no ale to panie taki kofi-rejser byl.A ten artykul co go wspominasz w gazecie wiadomej (nr 12/02 o ile pamietam), to wszystko dosyc dobrze opisywal, wiec nie wiem skad te watpliwosci co do liczby osob.A jakis link - prosze bardzo http://www.umgweb.com/member1/hsingle1.htmhttp://www.xbr.de/pozdrawiamJac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 Dzięki! :) Wątpliwości miałem stąd że w onej gazecie były tylko zdjecia z założonym "zadupkiem". No i dzięki za linki.Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Mistrzu sprobuj jeszcze na www.bikepics.com 8) tam jest roznych w 3 d... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi