Dario.G Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Teraz będzie lepper...eee, znaczy sie lepiej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ja moge sie tez spotkac ; ) w razie czego do michalkowa mam klikanascie KM to na rowerku podskocze bo moto raczej nie nadaje sie na drogi chociaz kto wie co mnie trzepnie ; D pozdro Dawaj polem :icon_mrgreen:. Pozniej zrobimy traske terenem :wink: Siema:P No ja mam kontakt z Sandra mam, ale raczej z nią nie gadam..Ale dam jej znać:smile: Wy też powiedzcie innym jak możecie! Ja będę na tym co na obrazku:)) A jak potem wybierzemy sie w traske to ja poproszę nie za szybko, bo silniczek na docieraniu mam:(( To tak z 70km/h bedziecie sie musieli ze mną czołgac:)Pozdro - Julas Kobuz nie wymiekaj :flesje: Polecimy co najwyzej 60 ;P. Ps Tak w ogole to ja bym sie nie martwil o silnik tylko o zawieche :crossy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Pozniej zrobimy traske terenem Giesem w teren :icon_mrgreen: to byłby masakra :wink: Muszę se zawiechy utwardzić :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 syska ale spotkanie jest w tą sobotę, a nie w tamtą :crossy: :icon_mrgreen: :wink: Chłopaki żadnych tras polami, bo mój plastik tego nie przeżyje :flesje: A tak w ogóle to mam nadzieję, że będzie nas jak najwięcej :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Chłopaki żadnych tras polami, bo mój plastik tego nie przeżyje A tak w ogóle to mam nadzieję, że będzie nas jak najwięcej Mac plastiki to ty zostaw w domu :cool: Forumowych motórów bedzie 5 , chyba że przyjeżdżacie z kumplami. Kobuz przyprowadzi chyba tych Fri rajdersów, ale nie wiem ilu.To takie moje szybkie policzonko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Siema! Michał, ty z tymi terenami to troszke przystopuj:)) Juz ja se wyobrażam te sportowe motocykle w błocie...:cool: Co do jazdy w terenie to ja bym chętnie posmigał bo cholernie kręci mnie jazda enduro, tylko że nie mam do tego motocykla..:wink: A mojej hayakobuzy raczej nie mam ochoty tarzać w piachu:))Co do michalkowa to "Syska" widocznie nie przeczytalas posta w którym napisalem że przekladamy na nastepną sobotę! )przełożylismy bo dużo osób siedziala w domach bo swięta były, więc by nie przyjechali! W te sobotę damy rade!!!:crossy::D Ja juz odpaliłem moją Hayakobuze 175 i po kapitalce silnika chodzi pieknie:) A jeśli chodzi o liczbę osób to ode mnie pojedzie ok 15 osób (powiedzieli że pojada). A teraz do ludzi z Kalisza: Bądżcie w sobote na złotym rogu o 15:30, to pojedziemy razem w grupie:)Pozdro - Julas Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez kobuz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) SORKI MNIE W SOBOTE NIEMA .Więc miłej zabawy. http://republika.pl/chopperclubkalisz [narazie jest tylko wizytówka stronki ale juz niedługo ruszymy ] Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez mariuszkalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja sobie na kapciu przyjade :crossy: :cool: albo nie! na rowerku :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ej Wesoły czemu Cie nie będzie? Sandra to samo...czemu nie masz jak przyjechać?? Skuter nawalił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A nie dało by rady zabrać Sandrę na jakiś motocykl z kimś , co ma wolne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No ja bym mogł zabrac, ale najpierw musze zrobić chociarz ze 2000tys km (w okresie docierania niestety nie moge wozic pasazerow)Moze ktos sie znajdzie kto by sandre zabral na moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No ja bym mogł zabrac, ale najpierw musze zrobić chociarz ze 2000tys km To na co czekasz? Jak się spręrzysz to zdążysz lekko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Czy może ktos z was sie orientuje na temat swięcenia motocykli na zawodziu?? http://pogoda.wp.pl/date,,index.html i jak sie tu niewnerwić mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 W gruncie rzeczy ja mam wolne miejsce na moto, tyle że jestem z Ostrowa. Ale w razie czego mogę kogoś zabrać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Siema!! Serdeczne dzieki tym ktorzy przyjechali! Bylo extra:) Szkoda tylko ze potem sie pogoda zpiepszyla.. Ale mam nadzieje ze umowimy sie na jakies ognisko i obalimy jakis alkoholowy napoj:D W weeken majowy jest impreza, ktora robi moj kumpel w Tykadlowie! To bedzie na dzialce na ktorej jest taka stara chata i tam bedziemy balowac przez 3dni, oczywiscie jak ktos woli to moze jehac na jeden dzien, ale my tam raczej bedziemy chodzic na ugietych nogach z % we krwi:D Wiec lepiej jechac i zostac na noc:) Wstep: 30zl (w cenie zarcie i napoje) a alkohol se trzeba zalatwic. Impreza bedzie w weekend majowy od 1-3maja, jest ktos chetny?? PS. Mój numer GG 6747124, ci których poznałem niech sie odezwą to będziemy mieli lepszy kontakt przy ustalaniu następnego spota:D Teraz już zrobimy ognisko! Szykam tylko odpowiedniego miejsca:)Pozdro - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi