_siwy_ Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Boniek, Zibik to dawajcie jakieś konkretne namiary z Rychwała to kawałek więc można się skumnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Boniek, Zibik to dawajcie jakieś konkretne namiary z Rychwała to kawałek więc można się skumnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Boniek, Zibik to dawajcie jakieś konkretne namiary z Rychwała to kawałek więc można się skumnąć.Może w tygodniu jakieś spotkanko zorganizować? Będę pracować na nocki także w dzień czas mam. Tylko żeby nie padało. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Zbik, Boniek dawajcie namiary na priv np kom tak będzie szybciej sie zgadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Tak z ciekawości się spytam. Może ktoś odpowie z Kalisza. Czy Policjanci u was mają Yamahy Diversion? Ostatnio jak jechałem na Wrocław, całkiem nieźle padało i stali we 2 pod przystankiem autobusowym przed Skalmierzycami. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Może to byli chłopcy z Konina, bo takimi sprzętami w Koninie policaje dysponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Siemanko! :) Odświeżam temat (mam nadzieję, że nikt się nie obrazi :D ), gdyż chciałem zapytać, czy są jacyś chętni z okolic Ostrowa Wlkp., czy też Kalisza, aby spotkać się właśnie np. w Michałkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Siemanko! :) Odświeżam temat (mam nadzieję, że nikt się nie obrazi :D ), gdyż chciałem zapytać, czy są jacyś chętni z okolic Ostrowa Wlkp., czy też Kalisza, aby spotkać się właśnie np. w Michałkowie? O dzizys w końcu sie ktoś odezwał :P Ja jestem chętna na Michałków ale dopiero po 25 (25data odbioru skutra :twisted: ) bo tak to nie mam jak :roll: , mysle że nikt sie nie obrazi za odswiezenie topicu :) PozdrawiamSandra :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Szkoda, że dopiero po 25, bo możliwe, że akurat wtedy wyjade :-x No, ale zawsze można zorganizować coś później... Czy nie ma więcej chętnych żeby się w najbliższym czasie tam spotkać?? :) Pozdrawiam [ Dopisane: 24-07-2005, 20:10 ]Z racji tego, że mój zaplanowany wyjazd jednak się nie odbędzie chciałem ponownie zapytać czy jest ktokolwiek, kto chciałby się spotkać w Ostrowie, Michałkowie lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 odświez odswież :twisted: Mamy ładną pogode prawda? 8) Bedzie ktoś w najblizszym czasie w Michałkowie? PozdrawiamSandra :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Sandra To twój skuter na zdjęciu? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Sandra To twój skuter na zdjęciu? ;) Oj chciałabym chciała.....ale nie mój...moze takie moto za kilka(naście) latek.... :twisted: Ahh..sie rozmarzyłam :oops: PozdrawiamSandra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Ja bywam czasami w Michałkowie (przejazdem) jak nie mam gdzie śmigać :D Pogoda faktycznie dopisuje, więc może jakiś spocik forumowiczów w Michałkowie??? :D ;) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Siema wszystkim :buttrock: Jestem na forum od niedawna..Szkoda że wcześniej nie mialem neta,bo widze że Sandra jako jedna z niewielu wziela sie za temat spotkania kaliskich "motorzystów", co jest świetną inicjatywą, gdybym wczesniej wiedzial to bym chetnie pomógl w organizacji :buttrock: Myślalem o tym już dawno ale nie mialem sie jak za to zabrać... :cry: Fajnie żę Sandra to zrobila :buttrock: Jako że jestem z Kaliszforni to cholernie popieram ten pomysl :!: :!: Ja zawsze jestem chętny do wspulnych wypadów ,przejażdżęk ,zlotów itp...... :mrgreen: Oczywiście teraz na dworze jest wielki bur... , :D więc nic raczej nie wymyślimy...ale przecież nie dlugo sezon :!: 8) Mam nadzieje że ktoś sie odezwie i odświeżymy ten temat :!: :!: POZDRO KALISZ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja w dalszym ciągu jestem jak najbardziej chętny do jakiegoś spociku, więc kolego kobuz1 jest nas już 2 :) Jak tylko stopnieją śniegi chętnie się gdzieś przejadę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi