Skocz do zawartości

Ludziska z Kalisza

sandrasf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Boniek, Zibik to dawajcie jakieś konkretne namiary z Rychwała to kawałek więc można się skumnąć.

Może w tygodniu jakieś spotkanko zorganizować? Będę pracować na nocki także w dzień czas mam. Tylko żeby nie padało.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

• 2 tygodnie później...

Tak z ciekawości się spytam. Może ktoś odpowie z Kalisza. Czy Policjanci u was mają Yamahy Diversion? Ostatnio jak jechałem na Wrocław, całkiem nieźle padało i stali we 2 pod przystankiem autobusowym przed Skalmierzycami.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

• 1 miesiąc temu...

Siemanko! :)

Odświeżam temat (mam nadzieję, że nikt się nie obrazi :D ), gdyż chciałem zapytać, czy są jacyś chętni z okolic Ostrowa Wlkp., czy też Kalisza, aby spotkać się właśnie np. w Michałkowie?

Siemanko!  :)  

Odświeżam temat (mam nadzieję, że nikt się nie obrazi :D ), gdyż chciałem zapytać, czy są jacyś chętni z okolic Ostrowa Wlkp., czy też Kalisza, aby spotkać się właśnie np. w Michałkowie?

O dzizys w końcu sie ktoś odezwał :P

Ja jestem chętna na Michałków ale dopiero po 25 (25data odbioru skutra :twisted: ) bo tak to nie mam jak :roll: , mysle że nikt sie nie obrazi za odswiezenie topicu :)

Pozdrawiam

Sandra :P

Szkoda, że dopiero po 25, bo możliwe, że akurat wtedy wyjade :-x No, ale zawsze można zorganizować coś później...

Czy nie ma więcej chętnych żeby się w najbliższym czasie tam spotkać?? :)

Pozdrawiam

[ Dopisane: 24-07-2005, 20:10 ]

Z racji tego, że mój zaplanowany wyjazd jednak się nie odbędzie chciałem ponownie zapytać czy jest ktokolwiek, kto chciałby się spotkać w Ostrowie, Michałkowie lub okolicach?

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Siema wszystkim :buttrock:

Jestem na forum od niedawna..

Szkoda że wcześniej nie mialem neta,bo widze że Sandra jako jedna z niewielu wziela sie za temat spotkania kaliskich "motorzystów", co jest świetną inicjatywą, gdybym wczesniej wiedzial to bym chetnie pomógl w organizacji :buttrock:

Myślalem o tym już dawno ale nie mialem sie jak za to zabrać... :cry:

Fajnie żę Sandra to zrobila :buttrock:

Jako że jestem z Kaliszforni to cholernie popieram ten pomysl :!: :!:

Ja zawsze jestem chętny do wspulnych wypadów ,przejażdżęk ,zlotów itp...... :mrgreen:

Oczywiście teraz na dworze jest wielki bur... , :D więc nic raczej nie wymyślimy...ale przecież nie dlugo sezon :!: 8)

Mam nadzieje że ktoś sie odezwie i odświeżymy ten temat :!: :!:

POZDRO KALISZ :D