Skocz do zawartości

Ludziska z Kalisza

sandrasf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie moto naprawione więc jeśli moge poreklamować kilku przyjaciół to polecam mechaniora Tomka z Tłokini Nowej koleś wie co robi.A jeśli ktos potrzebuje kupić motor to U Piotrka Brysia .Na jednym i drugim mozna polegać .A na zebranku będe załatwilem sobie wolne

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Ale mi się chce jeździć :D

Tylko że zimno...:(

Ja jechałem w nocy z soboty na niedzielę coś koło wpół do 1 :bigrazz:

Czasami ludzi włączali długie, aby sprawdzić co to jedzie... :wink:

Dobry tex, dobry kask, podgrzewane manetki i można jeździć :biggrin:

Nawet jak ostro hamowałem ABS się nie włączył, więc nie jest chyba tak źle...

Edytowane przez B@rtek

• 3 tygodnie później...

Czas na małą reaktywację działu, bo aż wstyd :-) jeszcze sobie pomyślą, że w Kaliszu nie ma motocykli.

Trochę mnie nie było, bo mocno się zaangażowałem w sprawy nowo powstałego klubu itp, itd ;-).

Piszcie chłopaki, czy latacie jeszcze. Ja od czasu do czasu tak.... ostatnią przejażdżkę miałem w grudniu. Szykowałem się na miniony weekend (19-20) ale pieprzony deszcz rozwiał plany. Dlatego rozkręciłem z nudów motocykl i będe go sobie z nudów skręcał spowrotem, heheh.. przy okazji dokładając "niezbędnych" gadżetów.

Odnośnie latanka, to na pewno duża grupa jedzie do Częstochowy na rozpoczęcie sezonu i tu możemy jakoś zacząć się organizować powolutku, wzorem koleżanek i kolegów z innych miast. Trzeba by zorganizować kilka grup w zależności od rodzaju posiadanego sprzętu..... i poustalać co, jak i z kim.

Chodzi nam też po głowie impreza na pożegnanie suki zimy ;-) w marcu i zatopienie marzanny w kasku... połączonej z prologiem rozpoczęcia sezonu 2008. Ale to jeszcze w planach.

Byle do wiosny!

Edytowane przez Szpadi

Ja jeszcze latam... :(

Wczoraj jeździłem, w poprzednim tygodniu jakoś też :icon_mrgreen:

Wiało jak diabli.. nie zwiało cię?.... ja profilaktycznie porozbierałem motonga, żeby nie kusiło.

Ale pewnie polecę zara do garażu go składać.... dzisiaj w miarę ciepełko jest... zobaczę... może się pokulam.

Aha w marcu 21go będzie impreza dla motocyklistów.... o szczegółach poinformuję. W planie będzie topienie marzanny, muza itp.....

Aha w marcu 21go będzie impreza dla motocyklistów.... o szczegółach poinformuję. W planie będzie topienie marzanny, muza itp.....

Ooo to czekam na info na temat imprezy :biggrin:

Trochę wiało, ale nie było tak źle... Dało się jechać w miarę komfortowo :wink: