PGR Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ario jak wrocław powie że wyrusza o 11 to mozesz byc pewien ze zaraz pol wrocka bedzie miało nagły serwis i okaże się ze o 15 zaczną wsiadać na koń... i za to ich kocham :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Noooo to co mowi PGR to 100% prawda ..............ostatni wyjazd przeciagnaol sie w czasie ok 4 h :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Jak zwykle m. in. z mojej winy ( a właściwie mojej przeklętej opony tfu!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 no dobra to umowmy się ze Mario do mnie zadzwoni jak będziecie ruszać ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ario----z tego co wiem to pod stadionem ustawiaja sie ludzie z Poznania tylko nie wiem,o ktorej wiec zapytam i moze z nimi ruszymy oni na pewno bezblednie znaja trase!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy z Kletna Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Witajcie wroławianie moto ;) Od siebie mamy zaledwie ok.120 km a z pewnością nie wiecie, że istnieje stworzona dla Was knajpa motocyklowa w Kletnie na skalę potrzeb wszystkich moto :eek: odwiedzają nas ludki z całej niemal Europy. Jeśli masz ochotę na dobry klimat,muzę i towarzystwo to bezdyskusyjnie musisz do nas zawitać :crossy: Knajpa jest spora,więc moto wjeżdżasz do środka :biggrin: Palenie gum ....... owszem, na większych zjazdach moto i to dla zasłużonych, na parkiecie.zobacz nasze imprezy na :icon_mrgreen: www.shrek.pl Restauracja "Bikers Choice" Kultowe jedzonko motocyklistów to KOLECISKO :D pozdrawiam Łysy z Kletna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuurrooo Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 o której konkretnie i skąd wyjeżdżacie z Wrocka na Bednary ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) wrocław!!wyjeżdżamy w piątek czy w sobotę rano?igdzie się spotykamy? Edytowane 6 Lipca 2006 przez dangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja jestem za sobotą rano, bo w piątek nie będę mógł wyruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 To jest to kletno koło Ladka Zdroju????Chyba się do Was wybiore do knajpy heheh, są w okolicy jakies tanie noclegi?? Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 To jest to kletno koło Ladka Zdroju????Chyba się do Was wybiore do knajpy heheh, są w okolicy jakies tanie noclegi?? Tak, to jest to Kletno i noclegów do wyboru :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Masz jakies foti z tej knajpki, w jakiej cenie piwko hehe i takie tam:))) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Fotki są na stronie shreka www.shrek.pl w fotorelacjach z imprez.O ceny piwka pytaj Łysego z Kletna bo nie pamiętam (ale chyba były jakies normalne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Ario mi siadl komp wiec daj mi znac na komprke..........o ktorej bedziesz!!!!!!jutro sie widzimy!!!! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) WROCŁAW :icon_razz: :wink: :wink: JUTRO BĘDĘ NA PARKINGU "MARINO" OKOŁO 7:25 I BĘDĘ CZEKAŁ 15 MIN, A POTEM LECĘ DO BEDNAR NA MOTOEXREMSHOW :wink: :icon_biggrin: :icon_mrgreen: MÓJ TEL. 693 286 474 :icon_biggrin: :biggrin: POZDRAWIAM Edytowane 7 Lipca 2006 przez dangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi