eksces Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 jeszcze mi sie nie zdazylo!:)jesli komus sie przytrafilo tak zatankowac we wroclawiu to proponuje tu wypisać ku przestrodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wroclawianka!!!!!!Napisz mi swojego maila to Ci tez wysle zdjatka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 witam wszystkich, akurat wróciłem z Mistrzostw w Niemczech, porazka, musze to teraz odreagowac na moto !!!!!!!!!!!!! Wrocławianka a Ty co tak narzekasz na przejazdzke ze mną, czyżby za malo emocji :notworthy: ????? :) Madzik Ty też coś narzekałas :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 greg.. jazda z toba to bylo wesole miasteczko, bez zabezapieczenia:) Nigdy sie tak goraco nie modlilam:P kto z wrocka na 1 dzien na v2? czyli wraca w sobote:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wrocławianka powiadasz limit hmmmm a jaki??????? Bo nicht kum kum :notworthy: :) rgds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 no wlasnie Jerry ty nicht kum kum bo ty juz nawet nie wiesz kiedy ten limit ci minal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Kurde... Wrocławianka... właśnie zobaczyłem moją fotke z Cotletem... :cool: Delikatnie mówiąc... wyglądamy słodko... :clap: Jakim cudem nam tak wyszło... to ja nie wiem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Mishel w Waszym wypadku wystarczy się uśmiechnąć :clap: :cool: :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 no wlasnie Jerry ty nicht kum kum bo ty juz nawet nie wiesz kiedy ten limit ci minal :clap: Nie no teraz to pojechałaś :biggrin: ja cały czas jestem czujny , bo wiesz dobrego zawodnika cechuje spokój który był bardzo wskazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wrocławianka chcesz się mierzyć z Jerrym?? :clap: Powodzenia :cool: :wink: Jak nie to nie fikaj ;) :biggrin: ehehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wrocławianka chcesz się mierzyć z Jerrym?? :clap: Powodzenia :cool: ;) Jak nie to nie fikaj :icon_twisted: :biggrin: ehehe :icon_twisted: hehe PGR ja nie taki zawodnik jestem ale zapraszam koleżanke zapraszam :wink: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 hej hej odnosnie zlotu V2 -Olo organizator :wink: - kiedy wyruszamy w piatek?było cos wspominane o godzinie 12, mnie to jak najbardziej odpowiada a jak innym?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Witam!Ja też do Wrocławskiego organizatora Ola :biggrin: Wyjeżdzam ok 17 z kolegą z Góry i prosze o zajęcie miejsce na dwa namioty :wink: Wschowa niestety odpada Jaca wymienia łozyska w kole! Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Mishel ja nie wiem, jakim cudem udalo mi sie zrobic dobre zdjecie:) Mierzyc z Jerrym.. nieee To maratonczyk jest. Ja nawet na krotkie dystanese wymiekam. hyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 no i jak? Kukułki nastawione, mielonki zakupione, nic tylko ustawiać sie na start. A przy okazji Jerry, robisz kukułkę? jak tak, to powiedz ile się składamy , żebyś znów nie stawiał wszystkim. bo w ten sposób, przy naszym przerobie to do sierpnia nie dociągniesz i opchniesz bandziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi