karola600 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 hej hej jerry nic się nie martw na V2 twoje B12 nie bedzie jedynym nie bulgotnikiem na zlocie :biggrin: , ja również się wybieram. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Czyli już na pewno 2 Bandity i 1 GS spłoną :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kaska.. wole z toba niz z Gregiem:) Podrzuc mi swojego mejla na gg to wysle ci fotki z impr.Ktos cos wspominal o aku dla mnie? Bo pamietam jak przez mgle:) Pgr co ze zjdecaimi? Miales mi wyslac A te ode mnie doszly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 dzieje sie dzieje, kończcie wspominki bielawsko mgliste i organizujcie sie na V2, jakby co Wrocławianko, to u mnie też kanapa wolna, tylko chyba bulgotniki to nie to... cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 fajnie mi sie z nimi jechalo, ale jednak wole bulgotniki, wiec jesli oferta bedzie wciaz akutualna, to ja chetnie z Toba sie zabiore ... hee.. teraz mi reszzta ekipy wleje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 no cóż Wrocławanko, cos za coś. ekipa ekipą, ale dojechac jakoś trzeba. Zawsze będą na wyciagnięcie ręki. Spiszemy sie ze szczegółami, Wyjzd prawdopodobnie z Wrocka w piątek ok 12. zrobi sie z marudy tabór cygański i można lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Kurde Jerry, przecież jest uwiecznione na zdjęciach, że jak na Brodaku odpowiednie wystepa były, to Ty już nic nie pamietałeś :buttrock: . Spróbuj tylko zaprzeczyć a spytam się o kolor majtek tych panienek :icon_razz: Kaśka easy ja doskonale wsio pamiętam i nie przypominam sobie uwiecznienia jak spałem imposible :biggrin: a na marginesie i w wielkim sekrecie powiem Ci że nei miały w ogóle majtek, stałem w drugim rzędzie i bacznie obserwowałem co się dzieje ehhehewięc proszę mi tu zamętu i opinni nie targać :buttrock: Nio a terazdo robotyhawk hej hej jerry nic się nie martw na V2 twoje B12 nie bedzie jedynym nie bulgotnikiem na zlocie :biggrin: , ja również się wybieram. :banghead: a to zmienia postać rzeczy co dwa bandziory to nie jeden ;P ale wiesz tam będzi etyle armatury sanitarnej, że hoho. Pogubimy się jeszcze :biggrin: Kiedy dokłądnie jest ten wyjazd (piszą o piątku ale którym)??pozdrowionka Kaska.. wole z toba niz z Gregiem:) Podrzuc mi swojego mejla na gg to wysle ci fotki z impr.Ktos cos wspominal o aku dla mnie? Bo pamietam jak przez mgle:) Pgr co ze zjdecaimi? Miales mi wyslac A te ode mnie doszly?A cio to jest aku??????? Powiadasz jak przez mgłe??? Hmmmm ciekawe co było tego przyczyną????Pierwsze koty za płoty, teraz przygotuj watrobe bo ekipa od bulgotników pije do spodu :biggrin: :crossy: Fajną chłopaki zrobiłem Wam reklame ;Prgds Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wrocłąwianko aku jest dow zięcia od ręki za 50 zyla. Co do fotek to nie zdążyłem już wysłac a teraz jestem w domu i ich tu nie mam. Podeślę w poniedziałek jak będę we Wrocku. A Twoje doszły (hardcore) dziękuję :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 albo mi się wydaje, albo na stacji statoil na braniborskiej zatankowałem dobrej jakości paliwo... motocykl inaczej chodzi, lepiej jakby, a wlałem do pustego, więc jest tylko ono pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Bartic łajzo :icon_razz: lepiej powiedz kto z rodziny robi na tej stacji :biggrin: :biggrin: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 :icon_question:dobra pgr, żebyś mi tu na forum nie rzucał bezpodstawnymi i wyciągniętymi z rękawa oskarżeniami, to masz jedno tankowanie gratis :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Od razu wiedziałeś o co mi biega :banghead: Mój gość :) :icon_question: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja uważam że nalałem najlepsze paliwo... jak nalałem najtańsze paliwo! :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 pgr.. spoko poczekam az wrocisz i tak na razie nie spie nie jem ucze sie wiec nie spieszy mi sie. Moja ulubiona fotka to mishel z cotletem- cla tresc impr zawarta na ich twarzach.... Jerry... teraz juz wiem gdzie mam limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja uważam że nalałem najlepsze paliwo... jak nalałem najtańsze paliwo! :icon_question: pzdr A potem pchałes do chałpy na czyszczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi