PGR Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 No to dzisiajj ją wypełnimy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 tak mi się nasunęło... 5 listopada Plac Solny i dalej ... 11 listopada Pręgierz i dalej ... 2-3-4 grudnia Rockers' date=' Od Zmierzchu ... do Sokolniczej LUKĘ MACIE pomiędzy Świętem Niepodległości, a Mikołajem Proszę się poprawić !!![/quote']Przepraszam, nie chciałem ... taki tekst się więcej nie powtórzy ... Nie chcielibyście trochę przystopować ? Bo ja już nie mam siły ... :oops: :mrgreen: Ja już żadnych -motocyklistów-pijaków z Wrocławia nie chcę poznawać, bo od tego wątroba boli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ej Wrocławiacy' date=' co sądzicie o nowej trasie? Chodzi mi o nowy odcinek ,,mini obwodnicy''Smile ktora zaczyna sie na rondzie do którego dochodzą ul. Czekoladowa i wyjazd z parkingu ,,Auchan'' i ,,Decathlon'' , zaczyna sie zjazdem z ronda na zachód a konczy ho hooo praiwe na muchoborze, w sumie 3 razy prosta po 2 km i co jakis czas ronda:) Asfalt mistrz mozna poczuc sie jak na torze:) no i ruch minimalny, chyba najlepsza miejscówka razem z drogą na maślicach przy wysypisku, PS. znacie jeszcze jakies fajne mijesca we wroc do jazdy?[/quote'] hehe nie rozmawiaj z nimi na ten temat nie czytales ze to motocyklowa banda degenartów oni tylko pija jezdza gwalca i rabuja.. :( Jak chcesz cos polatac to sie odezwij na pw a jak chcesz miec watrobe do wymiany to trzymaj z PGRem i eszta tych pijaków... :P Wogole cos ten temat zamarl... albo zescie zaciagneli na poczatku grudnia i do teraz was trzyma.. :P pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 jak chcesz miec watrobe do wymiany to trzymaj z PGRem i eszta tych pijaków... :mrgreen: No to żem se szybko wyrobił opinie... Igła a com mam robić w zimie jak na trzezwo nie moge wytrzymac bez moto :?: :?: :!: :cry: ;) Na wiosne zamiast do ryja - zaczniemy lac do baku :mrgreen: :arrow: :( YNO JASSTTA :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 hehe nie rozmawiaj z nimi na ten temat nie czytales ze to motocyklowa banda degenartów oni tylko pija jezdza gwalca i rabuja.. :mrgreen: no i w końcu ktoś się na Was poznał :( Ze mną można gadać bo ja nie piję, nie krzyczę do piekła ja tak w ogóle to prawie nie żyję :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Kaśka do garów :!: 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 co to za porzadki?? wystarczy wyjechac na 3 miesiace a a tu jakies bandycko alkoholowe bandy mi sie w miescie tworza... zapewne wodzem stal sie PGR btw. co ty masz w opisie? co to za jakies FighteZX winter 06` ProjecT ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Kaśka do garówSam sobie gotuj' date=' ja nawet nie wiem jak talerz wygląda a Ty mi tu takie :mrgreen: bandycko alkoholowe bandy mi sie w miescie tworza... Oni już dawno sie utworzyli tylko było to cichaczem przed Tobą, teraz jak do Nich Szatan Dziadzia Prot dołączył to Oni się ujawnili bo teraz to już niczego i nikogo się nie boją :notworthy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Eeee no zaraz Szatan ... A, że przestali żłopać rozpałkę do Grylla ( :notworthy: ) i przeszli na wykwintne trunki to prawda. W końcu to Kwiat inteligencji wrocławskiej, Sól tej ziemi. Ale fakt, czas by zmienić tytuł na " Poznam uzależnionych motocyklistów z Wrocławia"Kaśka do garówJak to Cotlet było ? "Do garów sz.... bo w ... " ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 btw. co ty masz w opisie? co to za jakies FighteZX winter 06` ProjecT ?? :twisted: :arrow: :notworthy: Będziesz grzeczny i przestaniesz udawać moherową babcię to może zobaczysz coś niecoś na wiosnę ;) :arrow: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jak to Cotlet było ? "Do garów sz.... bo w ... " ? Hehehe! Nic dodac nic ujac ;) :notworthy: Ale z tymi uzaleznionymi to pojechales Kawalerze - ja tam od 5 dni nie mialem nic w ustach - nawet cukiereczkow nadziwanych sobie odmawiam ;) Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ale z tymi uzaleznionymi to pojechales Kawalerze - ja tam od 5 dni nie mialem nic w ustach - nawet cukiereczkow nadziwanych sobie odmawiam :notworthy: Pzdr!Ty już Cotlet nie ściemniaj... nie wiadomo co wy tam z PGR-em w nocy pod kołderką robicie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ty już Cotlet nie ściemniaj... nie wiadomo co wy tam z PGR-em w nocy pod kołderką robicieJak to co ? To samo co z reniferem !!! :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jak to co ? To samo co z reniferem !!! Dla niewtajemniczonych - rozmawiają :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jak to co ? To samo co z reniferem !!! Dla niewtajemniczonych - rozmawiają :mrgreen:Rozmawiają jak ubijać białka na ciasto :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi