mario1810 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 no no no co ma znaczyc wtapie zeby pamietal.. prawie na pamieic ja znam :) no trzbeba bedzie opic te transkacje ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 no to jaki jest w takim razie plan???pozdro ===============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Maciek będzie u mnie koło 17 wiec zapraszam na małe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 kazek pochwal sie :twisted: :twisted: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Mała przedpłata zrobiona moto zaklepane umowa przedsprzedażna sporządzona czekam na wypłaty z odszkodowań jak dobrze pójdzie to może pośmigam w tym sezonie. Moto super Mario masz u mnie jazde jak bedzie już moja. Byłem dziś we Wrocku na maślicach i popatrzyłem jak chłopaki latają ale mnie kręciło :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 hehehe ... to malina tylko pozazdroscici tego sradzika... no to trzeba bezie go oblac jak juz wyladuje w twoim garazu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 9-11 jest zlot w Swidnicy, gościem będzie Pawel Hanzlik - to ten, co jeździł razem z JP Goyem.Hanzlik będzie w sobotę po paradzie z tego co wiem od organizatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Kto z naszego rejonu jedzie do Borek w piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 hej,widzialem Pavla dwa tygodnie temu na zlocie w Jicinie, oprocz gumy nic nie pokazal chyba że u nas ma jakieś specjalne show, u siebie bez rewelacji. pozdro ==========GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 A jedzie może ktoś do Ryków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 chyba nikt nie pojedzie :twisted: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=32276 bboooo too POLSKA - bardzo dziwny kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 nosz.. ku*wa co za syf.. jedna z 2 imprez tego typu i na dodatek najwieksza i napewno bezpieczniejsza bo rozgrywana na lotnisku i takie coś.. :? :evil: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 No chłopy to kiedy spotkanko przy wspólnym browarku (tzn. każdy ma swoje piwo :) 8) ) Ja ok 25 bede we wrocku i juz zostaje wiec znowu trzeba bedzie rozpoczac wrocławski sezon pacyfikacji :) Embrion i reszta Sybieryjskich pał opisac mi tu zaraz jak tam impreza u ruskich :?: PooooZdro Kazek 3maj sie nowa suka wynagrodzi Ci cierpienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 U Rusów jak to u Rusów.... Wesoło jak cholera :)Fiat dojechal do Bajkału i jeszcze ok 400 km dalej na wschód, ale już padł, zginął śmiercią wojownika... :D Greg jeszcze walczy z jednym kumplem, mają wrocić w połowie listopada.W sumie dużo by pisać..... opowiem jak się spotkamy. Daj znać jak będziesz to walniemy jakiegoś bronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgataW Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Witajcie wroclawianie! :-)Jesli macie ochote - zapraszam w sobote 17.09 w okolice budynkow polibudy na parking między D-5 a D-1. Z okazji Festiwalu Nauki bedziemy pokazywac niesmiertelnego ;-) poduszkowca (tego, co byl u nas na zlocie). A poniewaz zostalo troche nagrod, to zorganizujemy tez jakies konkurencje, zeby je rozdac :-) Zaczynamy kolo 12.00. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi