szfagier Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jutro grill nad Odra za Mostem Szczytnickim a pozniej loza w Alibi, obiecuje: zadnego rzucania butami tym razem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 jasne czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 zaczynamy kolo 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Witam nie znam dobrych zakrętów gdzie mógłbym sobie poćwiczyć składanie się a wszyscy wiecie że wrocławskie drogi nie należa do dobrych Moze znacie jakieś miejsca we wrocku lub okolicy gdzie sa fajne łuki do poćwiczenia jazdy ?Igła Ty sporo śmigasz :P moze wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 No i jestem wróciłem z urlopu i teraz wiem co znaczy raj dla motocykistów i gdzie sie znajduje . Co u was i kto sie wybiera na bazar we Wrocławiu. Mario jak tam zygzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Co u was i kto sie wybiera na bazar we WrocławiuA zdrowy dziekować :) ja bede na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 ja też obowiązkowo, tylko nie z samego rana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 no witam kazek ale zes zaginal ostatnio.... gadaj gdzie ten raj sie znajduje ?? zygzak rozebrany i czeka na czesci kur....wicy juz dostaje... na bazar tez sie wybieram ale jako plecak i to chyba z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 witam dzisiaj Doktor Embrion urzadził nam miłą wycieczke w okolice Rajdu Strzelińskeigo tym razem nawet wrzucił 3 bieg i to z plecaczkiem :D Mario wtulił sie w PGRa :Dmówił ze go potem bolał tyłek :P Ogólnie zajebisty dzień na motorze z dobra ekipa, oby takich wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Doktor Embrion urzadził nam miłą wycieczke w okolice Rajdu Strzelińskeigo było miło i gościnnie :D fajnie, po południu zrobiło się jeszcze pogodniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ten raj to Kreta piękne drogi ładne widoczki super zakręty w sam raz dla Dr. embriona . Jazda bez ograniczeń bo policji nie widać w miastach bez kasku za to powoli bo straszny tłok wszyscy śmigją na skuterkach albo czterokołowcach [ Dopisane: 26-06-2005, 22:28 ]Net mam rozwalony jakby coś jakieś spotkanie to proszę o sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Fajnie było, szkoda że pogoda nie dopisała bo zliczylibyśmy jeszcze kąpiel w jeziorze. Na autostradzie GS poszła 170km/h z dwoma osobami na pokładzie, czyli nie jest źle.... Ekipa niezła: 6 moto, w tym 3 bez prawka a jeden wogole bez dokumentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Tia - oby takich dni jak wczoraj wiecej bylo :-) Najpierw bazarek i nowa guma do mojej CB'ki a potem rajd w strzelinie oraz herbatka i czeresnie u wuja Embriona - szacuneczek Panie! :mrgreen: No i powrot do WRC autostrada 180km/h - tak wialo ze az mi lusterka zamykalo :twisted: Dzieki Panowie za zajebisty wypad! Pzdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Wczorajszy wypad do Strzelina prawdziwy miodek...Właśnie wróciłem z Sobótki od mechanika... cewka mi poszła i wczoraj jeżdziłem na jednym garze, jak uruchomie drugi to mam nadzieje zamknać licznik.Poza tym wieczorna Mission Kawasaki w pełni udana dzięki Mario i jego nowemu Transitowi [ Dopisane: 27-06-2005, 17:50 ]I jeszcze jedno lewy nadgarstek wysiadł mi zupełnie od sprzęgła,( tylko i wyłącznie od sprzegła) i szukam dobrej rehabilitantki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zostałem w pełni Embrionem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi