greg Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Biba chłopaki była REWELACJA ;) dopiero sie do chaty doczłapałem :) i nie bardzo wiem co jest grane :) Takie biby trzeba robic co tydzień, to mi sie podoba, najlepsza miejcowka na balatach i dobra ekipa :) [ Dodano: 12-06-2005, 11:45 ]qurna Krzysiek oddaj mi buta W JEDNYM SIE SŁABO CHODZI :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 wstałem...... ledwo.... i kto do k* rzucał butami w alibi??? 8O przyznać się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Nie no ekipa wrocławko-zjebowa wymiata - ja nie wiem co ci ludzie obok sobie o nas pomyśleli ZBOKI, ale co nas to w końcu obchodzi :twisted: (dupa nas tam zna :P ). Zabawa na trzeźwo też może być niełza 8) , jednak wolę się troszkę :D sponiewierać, żeby nie było... pzdr i mam nadzieję do rychłego następnego@starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 no ladnie ladnie........ i czemu mnie tam nie bylo .... to mam nadzieje ze za tydzien powtorka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 ale co nas to w końcu obchodzi :twisted: (dupa nas tam zna ). Nas tam znają :oops: , ale często jest ostro więc się raczej się przyzwyczaili. 8) Chociaż rzucanie butem widziałem pierwszy raz.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 słuchajcie mozna jakiegos grilka zrobic w tygodniu podobno ma byc lepsza pogoda Ale bez takiego chlania ja robie sobie przerwe.........do czwartku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 hehehehe to dawac jakies konkrety ale nie wczesniej jak w srode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 A uja proponuje zmiane nazwy tematu na " libacje alkoholowe wrocławskiej ekipy z forum" albo coś w tym stylu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Tymbardziej że dzisiaj znowu tym razem kaka i mario juz mnie wyciagają na piwo, a że ze mną jak z dzieckiem - za rączkę i do baru... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Oj tak nie wyciagamy sam do nas piszEsz kiedy kiedy moge moge no to zabieramy cie do baru "jacek i agatka" na Cotleta :mrgreen: i grochowke z wkladka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Właśnie wróciłam... fajnie było... ale czemu nakapałeś mi kakanogaja tej tabasco do obiadko-kolacyjki :D teraz mnie suszy 8) A ogólnie to ekipa wroclawska wymiata... a w czwartek podobno grill, żeby tylko odry nie puścić z dymem :lol: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Witam To jak robimy grila w czwartek ??? pisac kto chętny i jakie miejsce proponujecie? Ja myśle że nad Odra koło Kredki i Ołowka, PGR i Kotlet mieszkaja blisko to wezmą grila a potem sie do nich przeniesiemy ;) prawda chłopaki:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 no ja jestem za..... pgr i cotlet szykujcie sie nadchodzimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 hi czy mocna ekipa z wrocka cos dzisiaj zamierza... ?? Jesli tak o ktorej i gdei start?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 WITAM jutro jak będzie spoko pogoda to planujemy grila, ok 17-18 Miejsce nad Odra koło Kredki i Ołowka !!! Jutro napisze jeszcze dokładniej [ Dodano: 17-06-2005, 20:27 ]aha bym zapomiał potem Alibii do rana !!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi