mario1810 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 gregu to rezerwuj loze ja na 85% bede.. psychol zmin nick bo sie mylisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 w takim razie zapraszam w sobote bo Alibii na 21.30 chyba że ktoś ma ochote wcześniej coś dziabnąć ?:D [ Dodano: 08-06-2005, 18:36 ]aha Mario co to za odpowiedz na 85 % :) musisz być, obecnośc jest obowiązkowa to jest zebranie zarządu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Kurka... jesli to zebranie zarzadu to pewnie sie nie kwalifikuje :? :D Jeszcze nie wiem czy bede na weekend we Wrocku ale jesli tak to chetnie bym w koncu poznal wroclawska ekipe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 no pany przykro mi ale nie bede mogl sie stawic...sila wyzsza :D :) :flesje: :clap: bawta sie dobrze ..... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Jak mario nie idzei to ja tez nie ide :mrgreen: Nie chlopaki przepraszam ale nie wiem czy sie zjawie bo tez sila wyzsza praca postaram sie ale nie obiecuje proponuje spotkanie za tydzien ale takie konkretne z pelna ekipa bo ja chyba sie nie wyrobie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 ja za tydzień też nie mogę być z powodu nieobecności w mieście. ale ja tylko drzwi zarządowi otwieram. natomiast polecam to spotkanie wszystkim zainteresowanym, bo będzie unikalna okazja zostać pasowanym na stritfajczerowca :!: Sir Krzyś będzie mistrzem ceremonii, więc śmiało można się pasować/zostać pasowanym. polecam i pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dzis bedzie rzeznia na drodze pod wyspem na maslicach.Psycho Riderz beda latac.Kto chce niech wpada i doskonali swoja technike jazdy na tylnym badz przednim kole.Kolo 17 spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dziś nie mogę, a szkoda, bo chętnie bym podszkolił jazde na przednim kole :lol: w każdym bądź razie popatrzył.. ;) Co do soboty, ja i greg bedziemy na pewno, może będzie jeszcze kilku kumpli, w tym jeden co jeździ gorzej niż ja (tak to jest możliwe :) ). Wpadajcie i nie płaczcie że nie możecie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 W którym dokladnie miejscu jest to spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 ale to nie jest spotkanie tylko latamy po takiej drodze na wysypisko (boczna brodzkiej) uczymy se latać na gumce nie niekoniecznie tylnej.. ale nie spodziewać sie jakiś rewelacji.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 qra mnie to zawsze wszytko ominie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Mario może to i dobrze ze cie nie było.. skonczyła sie jedna kawa... i pozatym wiatr był dość silny i gumeczki nie wychodziły zbytnio zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Qrna a pacyfikacja Alibi odbyła się z pełnym sukcesem :!: :twisted: Mario i Maciek żałować że daliście ciała bo odbyła siuę pełna (dogłębna) integracja ELYTY :mrgreen: ;) 8O 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 K..... wlasnie wrocilem do chaty ja pierdziele nie wiem ile czasu tam bylem ale chyba za krotko wchodzilem bylo jasno wyszedlem tez bylo jasno co ja do cholery tylko godzine bylem nie wiem pomysle i zastanowie sie nad tym problemem jutro czy dzis? wogole co dzis jest i ktory! Ty a ja to myslaem ze moja chata wygloda inaczej a tu zooonnnkkk czy mam niebieskie sciany a czego sa biale to baiły?!? KR....A czy to moja chata? i co robia te cztery panienki w moim lozku !????????? (i tak im nie zaplace :twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ten to powiniene kasiążki dla psycholi pisać :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi