motonitwroc Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 a 12 lecicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3vo Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 wstępnie jestem na tak ; ] mysle ze ze mna mogloby byc jeszcze ze 2/3 chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) wstępnie jestem na tak ; ] mysle ze ze mna mogloby byc jeszcze ze 2/3 chetnych No i elegancko :biggrin: ---------------------- Ktoś z Wrocławia chętny pośmigać ok. 17? Edytowane 7 Września 2010 przez mateq34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke1111 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam! chetnie dołączyłbym do ekipy na wylot do czech! oprocz mnie prawdopodobnie pojada jeszcze 3 sprzety. do konkretow: - o ktorej wylot? proponuje wczesnie, coby najwiecej zobaczyc np. 7. - gdzie zbiorka? bielany co myslicie o takiej trasce, w nysie ma dołączyc 3 NTVałka ;) klik naszkicował ja moj kumpel, dlatego wiedzie z siedlakowic. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3vo Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) proponuje zbiorka 8 00 Bielany KFC (jak ostatnia niedziela) jakies inne opcje pisac trasa do uzgodnienia - im wiecej moto tym lepiej problem moze byc z utrzymaniem tempa i grupy bo kilka sportów tez będzie Edytowane 8 Września 2010 przez r3vo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam! chetnie dołączyłbym do ekipy na wylot do czech! oprocz mnie prawdopodobnie pojada jeszcze 3 sprzety. do konkretow: - o ktorej wylot? proponuje wczesnie, coby najwiecej zobaczyc np. 7. - gdzie zbiorka? bielany co myslicie o takiej trasce, w nysie ma dołączyc 3 NTVałka ;) klik naszkicował ja moj kumpel, dlatego wiedzie z siedlakowic. pozdro Zgadzam się, że można się wybrać o 7. Zbiórka najlepiej na BP - trzeba zatankować. Trasa taka, jak wcześniej proponowałem, więc też OK :wink: problem moze byc z utrzymaniem tempa i grupy bo kilka sportów tez będzie Co do podziału grupy, to ja jadę z plecaczkiem, więc na pewno nie będziemy gonili sportów :icon_twisted: Pewnie się podzielimy jakoś i spotkamy na miejscu. Pamiętajcie, że wjazd kosztuje 100KC -trzeba się zaopatrzyć w walute :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3vo Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Zgadzam się, że można się wybrać o 7. Zbiórka najlepiej na BP - trzeba zatankować. Trasa taka, jak wcześniej proponowałem, więc też OK :wink: Co do podziału grupy, to ja jadę z plecaczkiem, więc na pewno nie będziemy gonili sportów :icon_twisted: Pewnie się podzielimy jakoś i spotkamy na miejscu. Pamiętajcie, że wjazd kosztuje 100KC -trzeba się zaopatrzyć w walute :wink: nie wiem czy wszyscy ode mnie na sam zlot dotrą - jazda ekipą kusi ; ] najwyżej powrót wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 panowie to 7 czy 8??7 to troche wczesnie ale sie dostosujemy, jak jedziemy?>?przez nyse??tam bedzie czekac pare moto, trza im dac info o ktorej wyjezdzamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Na 12 pisze się i ja! :cool: Musze tylko w piatek zrobić przegląd moto bo mi się skończył. Co do godziny to się dostosuję :wink: Preferuję tempo emeryta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3vo Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Na 12 pisze się i ja! :cool: Musze tylko w piatek zrobić przegląd moto bo mi się skończył. Co do godziny to się dostosuję :wink: Preferuję tempo emeryta :icon_mrgreen: Rudolf nie przesadzaj ; ) świrowałeś po torze to prowadzisz ; ] ja także się dostosuję - 7 czy 8 bez roznicy ; ] moze byc przez nyse albo niech nysa dołączy na jakimś przecięciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Rudolf nie przesadzaj ; ) świrowałeś po torze to prowadzisz ; ] ja także się dostosuję - 7 czy 8 bez roznicy ; ] moze byc przez nyse albo niech nysa dołączy na jakimś przecięciu... Tak ale autem :icon_mrgreen: Nie ma co przesadzać, godz. 8 bedzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke1111 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) No to mamy konkrety! proponuje: - godzina 7.00 - po 8 sa starty pierwszych klas, a mimo wszystko fajnie byłoby cos zobaczyc - bielany, stacja BP- faktycznie trzeba sie zaprawic jeszcze. a co do tempa, to preferuje takie umiarkowane, godzinka, do połtorej do nysy- nie wiadomo jakie beda warunki. a zroznicowanie grupy, to nie problem, sporty moga na miejscu "chwilke" zaczekac i obczaic dobry punkt widokowy :) a w Nysie kolega proponuje spotkanie na SHELU na wjezdzie. no to jak, pasuje? pozdro! Edytowane 8 Września 2010 przez luke1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Tempo ostatniego wypadu do najwolniejszych raczej nie należało :) Szczególnie RSV4 ciężko było dogonić ;) Ja raczej nie wybiorę się , ale 3mam kciuki żeby asfalt był ciepły i suchy :) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 W niedziele we Wrocku mamy maraton, czekaja nas "małe" utrudnienia komnikacyjne :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 a gdzie konkretnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi