wojtek-rr Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Maślice...boczna ul.Koziej Na wysypisko chłopaka wysyłasz,nie ładnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrox Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Rówinież witam wszystkich dawców i nie tylko;-) Ja też Wro...mam pytanie-w następnym miesiącu planuje kupić moto-znacie we Wro jakiegoś dobrego mechanika żeby go obejrzał przed zakupem? Bo ja od strony technicznej, to nie bardzo. Jesli tak, to prosze o namiary na gg:5203905 Będę wdzięczna. Pozdrawiam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ER6F Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Powiesz jakie moto gdzie i kiedy do obejrzenia i myślę że ludzie z forum pomogą... Ja niedlugo będę w kraju więc będę dostępny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrox Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 super:) Najpierw skoncze prawko, a później się zgłoszę:) w sumie jeździłam tylko na savage, ale myślę o gsxr...ninja...ewentualnie jakims bandziorze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dokładnie, w razie draki służymy radą pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 z ogladaniem i doradzeniem nie ma problemu, każdy sie nudzi, każdy coś wie, każdy coś słyszał i pamięta gdzie zaglądnąć. jak trzeba będzie, to jedno hasło wystarczy, i handlarzowi huralne "dzieńdobry" powie 15 motocyklistów... Tylko pamiętaj o jednym, przy oglądaniu nie dawaj im żadnych kluczy, bo jak zechcą zaglądnąc do środka, to nie zdązysz zareagować... a później składaj... trzeba będzie powiedzieć właścicielowi, że taki jakiś niepodokręcany, to ty nie chcesz... Aha, jakby na gnojenie handlarza, to ja tez się piszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 to może kiedyś w jakiś weekend[mniemam, ze wiekszosc jest dostepna w weekendy] jakaś wspólna ustawka? oczywiscie licze, że jeszcze w tym sezonie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha7 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam, Jako, że jestem tu nowy... z przyjemnością poznamy odwiedzających to forum... Przyłączam się zatem to propozycji jaka wysunęła paniSylwia Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Co powiecie na jakąś zapoznawczą niedzielną przejażdżkę gdzieś może w Jeseniky? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ja jestem jak najbardziej za. Jeśli obiecacie, ze nie będziecie jechać szybciej niż 160 (bo mój debil więcej nie może) to możemy sie przelecieć. Ostatnio tak poleciałem do Łagowa w zestawie z TDM, Banditem i SV, no i koło Zielonej ukręciłem gume z manetki... tak ich chciałem dogonić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Co powiecie na jakąś zapoznawczą niedzielną przejażdżkę gdzieś może w Jeseniky? :) suuuper :biggrin: tylko błagam, nie w ten weekend :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 w następny też nie, bo WOODSTOCK!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 a no własnie ;) czyli za 2 tygodnie najprędzej ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 jak coś to też się piszę ale może na początek wybierzemy jakąś któtszą trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 jasne, nie ma sprawy.... jeśli tylko przestanie padać.... a tak poza tym, to jedźcie ze mną na woodstock, tylko bez moto, bo jakoś trzeba wrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi