Skocz do zawartości

Dolny Śląsk, łączmy się!!!

spman
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jerry--->jak mogles sprzedac ta tecepture?????????i teraz nasz interes padnie........ :icon_mrgreen: :wink: :biggrin: :wink:

http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=9733 << tu przepis :P :P :P

czy wszyscy piją kukułkę? ja preferowałbym piwo, ale jak wszyscy będą kukłczyć to ciężko będzie się wylamywać...

dla mnie kukułka na ostre grzanie jest za słodka :P

Edytowane przez Ario

Jerry--->jak mogles sprzedac ta tecepture?????????i teraz nasz interes padnie........ :D :bigrazz: :buttrock: :D

spoko spoko to jeszcze nic nie znaczy :wink: niech robią a posmakujemy i ocenimy jakość :bigrazz:

Wujek kurna chata to ile było tych primo?!:) Bo secundo to sie zapowiada na miejscówke pod stołem:D

nie ma tego zlego primo to primo secundo mało kto doczeka :icon_mrgreen:

Qrcze to widze ze sie zapowiada "niekończąca sie opowieść" :crossy: Jerry z powodzeniem może robić za smoka:) Jak go znam wypije wszystko a i dziewica (co to oznacza wogole to słowo?) nie pogardzi :biggrin:

tia widze ze wszedzie jest inwigilacja ehhhh, ja juz nie polykam syropku pisze to publicznie :bigrazz:

http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=9733 << tu przepis :D :D :D

czy wszyscy piją kukułkę? ja preferowałbym piwo, ale jak wszyscy będą kukłczyć to ciężko będzie się wylamywać...

dla mnie kukułka na ostre grzanie jest za słodka :)

Ario wsio oki tylko jest jedno małe ale to jest przepis na kukułke studencką a ja już dawno studentem nie jestem i preferuje inne proporcje i dodatki :buttrock: