Madzik Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Bartic-------nie mam wanny :wink: hehehehehehehe ale za to mam piekna klatke dla bulteriera :buttrock: ,a w srodku roczna sliczna bulinke :D ASTARTE------ to jak nie pojedziesz na wygnnie to tylko pisz ktorego bierzemy :buttrock: :biggrin: :wink: i sprawa zalatwiona :P Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) właśnie zarobiłem na dwie nowiutkie oponki do mojej virażki, tylko nie wiem, gdzie mogę je wymienić? jest we wro ktoś, kto się na tym zna? Ja w intercarsie dałem 35 zeta za zmiane z wyważeniem i co najwazniejsze pojechałem na biku tam a nie jak wszedzie teksty: zdejmij koło i przywieź z oponą :D kur##$wa nawet zacytowac nie moge na tym nowym forum :buttrock: dobra nie pisze jzu nic Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Sosna 83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 A jedzie ktoś na zlot do Mellera???? Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 ok, z tego co wyczytałem uformowała się już ekipa z Wrocka via Leszno na Bednary :D Madzik wszyscy śpią u Ciebie? Dla mnie znajdzie się też miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ario,jasne ze sie znajdzie podloga jest nawet nawet,np Bartic spi w klatce dla psa :buttrock: ............A tak na marginesie to jestem ciekwa ile sie zbierze osob :buttrock: na wyjazd :biggrin: bo wszyscy krzycza ze jada a na sam koniec bedzie Qupa...... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 no to moze ja tez sie przejade do Bednar :buttrock: pamietacie mnie jeszcze :DBartic musze Ci kask oddac to bedzie okazja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 to jakie macie szczegółowe ustalenia co do tego wyjazdu? Może też się załapię, jeśli oczywiscie bulgotniki dopuścicie. No i niech tym razem Jerry, ten wszystkim znany sku... sku... skukułek robienia słynący pamieta o spragnionych, Ręke do wynalazków ma, trzeba przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 bo wszyscy krzycza ze jada a na sam koniec bedzie Qupa...... :D ja cały czas powtarzam, że jadę na 99% więc prawie na pewno :buttrock: ze wskazaniem na "na pewno" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 No zobaczymy zobaczymy............u mnie by sie znalazlo max 7 miejsc do spania :D to tylko kawalerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 to jakie macie szczegółowe ustalenia co do tego wyjazdu? Może też się załapię, jeśli oczywiscie bulgotniki dopuścicie. No i niech tym razem Jerry, ten wszystkim znany sku... sku... skukułek robienia słynący pamieta o spragnionych, Ręke do wynalazków ma, trzeba przyznać.o kukulke sie nie martw. Zbieram zapotrzebowanie kto chetny (trza jakis kosztorys przeprowadzic). No zobaczymy zobaczymy............u mnie by sie znalazlo max 7 miejsc do spania :wink: to tylko kawalerkaMadzik nie ma stresu ekipa Pasteura Team pewnie i tak paste wykona :wink: :D :P ja cały czas powtarzam, że jadę na 99% więc prawie na pewno :flesje: ze wskazaniem na "na pewno" :buttrock:Ario szykuj zoladek i watrobe :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 madzik ty się nie boisz? same pijaki do ciebie jadą :icon_mrgreen:witas - a ja mam twój, więc... :icon_mrgreen:są jakieś ustalenia? gdzie i o której się zbieramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 MADZIK - a nie znajdziesz dwóch dodatkowych miejsc?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Bartic - pewnie że podpatrzymy nowe tricki, ale trza będzie się spotkać by poćwiczyć :flesje: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ario szykuj zoladek i watrobe :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: no nie, jak Jerry będzie to mi też mus jechać. Trza w końcu b12 oblukać. Przyznaj się Jerry, już teraz nie będziesz chciał w dwa sprzęty wracać z Rybola :flesje: :lapad: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 no nie, jak Jerry będzie to mi też mus jechać. Trza w końcu b12 oblukać. Przyznaj się Jerry, już teraz nie będziesz chciał w dwa sprzęty wracać z Rybola :lapad: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Ario aleś teraz pojechał po całości. Fazerek da rade, nieważny sprzęt ważny jeździec :flesje: i może wreszcie opić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 jerry, ta twoja kukułka robi się powoli legendą, będę musiał jej skosztować. dopisz mnie do swojej listy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi