rzemol Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 :lol: Wielkie dzięki Panowie za pomoc. Chyba znalazłem. Zdjąłem profilaktycznie sakwy, napompowałem opony (to było najważniejsze) i jazda. Wibracje w tamtym wydaniu zniknęły. Ale... podczas jazdy z prędkościami 80-100 może mniej, może więcej, nie ważne, na biegu czy luzie przebijały się do mojego ucha odgłosy przypominające wysypane drobne w pralce - nieregularne, metaliczne chrobotanie. Nie wiem co to mogło być. Jeśli macie pomysły doradźcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Sprawdź blaszane osłony rur wydechowych. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi