stesiu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 niezle,moto dopiero od 4 dni stoi w garazu a tu juz tyle zaproszen na jazdy:)dobre towarzycho tu widze dlatego mam nadzieje ze spotkamy sie w mirosławicach!!a teraz ide do garażu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 niezle,moto dopiero od 4 dni stoi w garazu a tu juz tyle zaproszen na jazdy:)dobre towarzycho tu widze dlatego mam nadzieje ze spotkamy sie w mirosławicach!!a teraz ide do garażu:)No to zaglądaj do tematu Mirosławic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkvirus Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 witam wszystkich,jestem nowicjuszem, dopiero co zdalem na prawko, w zwiazku z tym mam male pytanko do zaawansowanych motocyklistow:-od dawna jestem zafascynowany virago 535 najlepiej rocznik 90-93, jestem gotow ja kupic jednak, nasuwa mi sie jedno pytanie:otóz mam tylko 167 wzrostu i dlatego obawiam sie ze motocykl bedzie dla mnie troche za duzy(nie chodzi tu o pojemnosc jednak o wymiary moto).rozwiazanie wydaje sie niby banalne jednak nie wiem co począćpozdrawiam wszystkich milosnikow virago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 witam wszystkich,jestem nowicjuszem, dopiero co zdalem na prawko, w zwiazku z tym mam male pytanko do zaawansowanych motocyklistow:-od dawna jestem zafascynowany virago 535 najlepiej rocznik 90-93, jestem gotow ja kupic jednak, nasuwa mi sie jedno pytanie:otóz mam tylko 167 wzrostu i dlatego obawiam sie ze motocykl bedzie dla mnie troche za duzy(nie chodzi tu o pojemnosc jednak o wymiary moto).rozwiazanie wydaje sie niby banalne jednak nie wiem co począćpozdrawiam wszystkich milosnikow viragoNie będzie za duży, bez obaw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAT Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 witam wszystkich,jestem nowicjuszem, dopiero co zdalem na prawko, w zwiazku z tym mam male pytanko do zaawansowanych motocyklistow:-od dawna jestem zafascynowany virago 535 najlepiej rocznik 90-93, jestem gotow ja kupic jednak, nasuwa mi sie jedno pytanie:otóz mam tylko 167 wzrostu i dlatego obawiam sie ze motocykl bedzie dla mnie troche za duzy(nie chodzi tu o pojemnosc jednak o wymiary moto).rozwiazanie wydaje sie niby banalne jednak nie wiem co począćpozdrawiam wszystkich milosnikow virago Spoko mam ten sam wymiar i jest idealna tak , ze bez obaw mozesz kupowac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkvirus Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 dzieki na odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksywka Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 witam wszystkich,jestem nowicjuszem, dopiero co zdalem na prawko, w zwiazku z tym mam male pytanko do zaawansowanych motocyklistow:-od dawna jestem zafascynowany virago 535 najlepiej rocznik 90-93, jestem gotow ja kupic jednak, nasuwa mi sie jedno pytanie:otóz mam tylko 167 wzrostu i dlatego obawiam sie ze motocykl bedzie dla mnie troche za duzy(nie chodzi tu o pojemnosc jednak o wymiary moto).rozwiazanie wydaje sie niby banalne jednak nie wiem co począćpozdrawiam wszystkich milosnikow virago nic się nie martw kolegoja też posiadam virago535 a mam tylko 160 cm i świetnie się na nim czuję chociaż jeszcze nie posiadam prawka to super się nim :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witaj ksywka, z Renatą życzymy Ci powodzenia w środe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łojant Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 prośbę mam , kończy mi się linka sprzęgła wymienić trzebaile kosztuje i czy można bez problemu samemu wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 zobacz w Larssonie, a z wymianą nie powinieneś mieć problemu to jak w rowerze :) kto z Was ma wywaloną puszke w ukladzie wydechowym ???i jak to zrobić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zundapp600 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 witamJestem w trakcie poszukiwań moto dla siebie ( VIRAGO 535 ) I mam pewien dylemat.Czy ktoś z tu obecnych może zidentyfikować moto 2YL 176128.Głównie chodzi o rok produkcji.Z tego co znalazłem to sie ma nijak do tego co twierdzi właściciel.Moto sprowadzone.Czy brif podaje rok produkcji czy też datę pierwszej rejestracji ?????/( BELGIA )Będę wdzięczny za jakąś podpowiedż. www.zundapp.net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ztego co pamietam to 2YL to ta mocniejsza wersja 46KMa rok produkcji powinien byc w dokumentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 http://www.vogel-motorradzubehoer.de/typen.php?id=21104 wychodzi,że to jest 1995 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 zobacz w Larssonie, a z wymianą nie powinieneś mieć problemu to jak w rowerze :) kto z Was ma wywaloną puszke w ukladzie wydechowym ???i jak to zrobić ???Ja mam wywaloną puszkę, ale zrobił mi to znajomy mechanior i kosztowało mnie to 50 zeta...nie ma żadnej różnicy w mocy, czy osiągach, ale za to o wiele łaniej brzmi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Marcysiek a masz może fotki jak to wyglada od dołu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi