qdlaty2004 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 ja w pracy juz załatwiłem więc tylko czekam i modle się aby coś dziwnego nie wyskoczyło bo w życiu to dziwnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 taa nigdy nic nie wiadomojeszcze tylko pogoda taka jak narazie sie utrzymujei bedzie 100% powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łojant Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Zeby nie być gołosłowny oto zdjęcie http://www.bikepics.com/pictures/846078/Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 faktyczmie jak ten czas lecimusze zaczac w pracy urlop zalatwiaci do r+z przedzwonic bo cos cie nie odzywamoze cos sie stalo Nic się nie stało, mam ostatnio troche pracy ale co jakiś czas czytam zaległe posty i jestem na bieżąco. U mnie jest OK. Sprzęt na chodzie a ja licze dni do wyjazdu. (We Włocku o 9:30) Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Wyglada super :icon_mrgreen: Moja jest starsza i ubozsza.Jeszcze raz gratuluje :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Zeby nie być gołosłowny oto zdjęcie http://www.bikepics.com/pictures/846078/Co sądzicie?Wygląda oki, ale pooglądamy dokładnie w Kletnie, mam nadzieję, że się wybierasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Zeby nie być gołosłowny oto zdjęcie http://www.bikepics.com/pictures/846078/Co sądzicie? Ładna sztuka, gratulacje, zapraszamy do Kletna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 taa niezla virazkajeszcze aby dopelnic kupnomusisz sie do kletna wybracwiec do zobaczenia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 gratuluję sprzęcika !!! i witaj w gronie szczęśliwych posiadaczy Virago! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łojant Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 do kletna postaram się , swoją drogą jedzie ktoś z moich okolic ?. Pytałem w temacie kletna ale brak odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 do kletna postaram się , swoją drogą jedzie ktoś z moich okolic ?. Pytałem w temacie kletna ale brak odzewu co sie martwiszja tez lece sam 100 km ale ktos tam z twoich stron chyba jedziemarcysiek dal ci chyba jego nr tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łojant Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 pytanko mam. W czasie jazdy trzemacie stopę opartą na pedale hamulca?sorry może głupie ale zero doświadczenia mam, ja opieram palcami o podnóżek bo wydaje mi sie że swiatło stopu będzie się palić, tyle że na dłuższą metę to trochę niewygodneI jeszcze , naszywki są do dostania jeszcze?i sorry za błędy lekka dysgrafia :icon_rolleyes: pytanko mam. W czasie jazdy trzemacie stopę opartą na pedale hamulca?sorry może głupie ale zero doświadczenia mam, ja opieram palcami o podnóżek bo wydaje mi sie że swiatło stopu będzie się palić, tyle że na dłuższą metę to trochę niewygodneI jeszcze , naszywki są do dostania jeszcze?i sorry za błędy lekka dysgrafia :banghead:znowu pytanie , będę was teraz męczył.niestety poprzedni właściciel nie dbał i rdza wyłazi szczególnie na śróbkach i tylnych amorach , nie widać bo zasłonięte przez sakwy, macie coś na to , pastą tempo nie schodzi trzeba by chyba bardziej agresywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 stopu w ogole nie dotykamchyba ze juz musze a rdze zeskrobac i pomalowac niewiecie jaki olej wlac w lagi i jak, gdzie w ogole to zrobic? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 czołem olej zalecaja 10W, ja wlałem 15W jest twardszy, jeździ się dobrze, a co do wymiany oleju w lagach to opis znajdziesz w tym temacie na stronie 26 pozdrawiam i milej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 dzieki, juz bylem na 26 stronieteraz ide do garazu cos sprawdzic pozdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi