MariuszJ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 kurcze a teraz sie zachcialo zimie do nas przyjsc a w grudniu jak miusialem robic to sprzegloto kumple jezdzili jeszcze a teraz musze czekac do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 kurcze a teraz sie zachcialo zimie do nas przyjsc a w grudniu jak miusialem robic to sprzegloto kumple jezdzili jeszcze a teraz musze czekac do wiosnyWiosna juz niedlugo, ja tam co kilka dni, choc na chwilę, ide ide popatrzeć na maszynkę,coś podlubać...czas szybciej plynie...i znów poczujemy wiaterek na twarzy... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Pewnie,że WIOSNA już tuż,tuż... :icon_razz: Jeszcze kilka dzionków i sezon się zacznie :wink: Ani się człowiek obejrzy a Słonko będzie dogrzewa asfalcik... Ps. mam pytanko - ile płaciliście za sprzęgiełko? Bo ja kupiłem komplecik razem z rozruszniczkiem za 700zł oczywiście urzywkę ale w stanie bdb. Działa jak nowe :icon_eek: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja w larsonie kupilem sam zestaw naprawczysprzegla rozrusznika za 88 zldo tego uszczelka 16 zl wymienilem i odpala super marcysiektak przeczytalem i chyba tez wyskocze do garazutroszke podlubie przy moto i czas lepiej zleci :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja musiałem wymienic kpl. ponieważ mój rozruszniczek miał już przebicie na wirniku:-( no cóż swoje latka już ma... Dzieki za informacje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 taao ile dobrze pamietamto chyba 82 rok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Dokładnie tak :bigrazz: ale mimo wieku ma się dobrze :crossy: W tym modelu jeszcze nie był tak rozwiązany mechanizm rozrusznika i był o wiele bardziej awaryjny... :banghead: ja przerobiłem go tak aby pasował nowy typ rozruszniczka i problemy znikneły :biggrin: Czytałem o różnych rozwiązaniach ale ja wybrałem - może nie najtańszy ale zdecydowanie najpewniejszy sposób :wink: W tym temacie przeanalizowałem bardzo dużo rozwiązań i podjołem różne próby naprawy ale tak naprawde dopiero teraz czuje się usatysfakcjonowany :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 no to superna pewno dlugo jeszcze pochodziwiem ze cos z gaznikiem robiles od 1100 czy jakos tak i ze mniej pali pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łojant Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 hmm dobry dobry dzień mimo że zimny i mokry od topniejącego śniegu i padającego deszczu, powitać chcę wszystkich.Znów zapytanie mam , jako że noszę się z poważnym zamiarem zakupu wymienionego w temacie moto (śledząc wcześniesze moje teksty wiecie o co chodzi) , dzisiejsza aura uświadomiła mi z jak róznymi warunkami mogę mieć do czynienia jeżdząc moto codziennie do pracy.Chodzi o to czy na virażce będe w stanie dojeżdzać w zmiennych warunkach np. w dezczu , wietrze.Niestety dobierając sprzeta muszę brać pod uwagę walory czysto użytkowe. Pytanie jest może naiwne ale zrozumcie mam zero motocyklowego doświadczenia i nie mogę zakupić moto na przejażdzki tylko w dobrą pogodę , sprzęcik ma też zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 hmm dobry dobry dzień mimo że zimny i mokry od topniejącego śniegu i padającego deszczu, powitać chcę wszystkich.Znów zapytanie mam , jako że noszę się z poważnym zamiarem zakupu wymienionego w temacie moto (śledząc wcześniesze moje teksty wiecie o co chodzi) , dzisiejsza aura uświadomiła mi z jak róznymi warunkami mogę mieć do czynienia jeżdząc moto codziennie do pracy.Chodzi o to czy na virażce będe w stanie dojeżdzać w zmiennych warunkach np. w dezczu , wietrze.Niestety dobierając sprzeta muszę brać pod uwagę walory czysto użytkowe. Pytanie jest może naiwne ale zrozumcie mam zero motocyklowego doświadczenia i nie mogę zakupić moto na przejażdzki tylko w dobrą pogodę , sprzęcik ma też zarabiaćJa dojeżdżam do pracy codziennie Virażką, na normalną pogodę mam skóry, na deszczyk kombinezon przeciwdesczowy i jest OK...Pozdrawiam i mam nadzieje,że niedługo bedziesz śmigał na Virago... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 hmm dobry dobry dzień mimo że zimny i mokry od topniejącego śniegu i padającego deszczu, powitać chcę wszystkich.Znów zapytanie mam , jako że noszę się z poważnym zamiarem zakupu wymienionego w temacie moto (śledząc wcześniesze moje teksty wiecie o co chodzi) , dzisiejsza aura uświadomiła mi z jak róznymi warunkami mogę mieć do czynienia jeżdząc moto codziennie do pracy.Chodzi o to czy na virażce będe w stanie dojeżdzać w zmiennych warunkach np. w dezczu , wietrze.Niestety dobierając sprzeta muszę brać pod uwagę walory czysto użytkowe. Pytanie jest może naiwne ale zrozumcie mam zero motocyklowego doświadczenia i nie mogę zakupić moto na przejażdzki tylko w dobrą pogodę , sprzęcik ma też zarabiaćJa dojeżdżam do pracy codziennie Virażką, na normalną pogodę mam skóry, na deszczyk kombinezon przeciwdesczowy i jest OK...Pozdrawiam i mam nadzieje,że niedługo bedziesz śmigał na Virago... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 taana pewno dasz sobie rade na virazcejak to znajomy powiedzial to taka duza motorynka :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łojant Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 dzięki chłopaki za odpowiedzi , no niech sie tylko cieplej zrobi i drogi wyschną ( trzeba się przejechać przed zakupem) i rzeczywiście do was dołącze.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 taa poczekaj az bedzie sucho bo na mokrym no raz i asfalt zaliczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 dzięki chłopaki za odpowiedzi , no niech sie tylko cieplej zrobi i drogi wyschną ( trzeba się przejechać przed zakupem) i rzeczywiście do was dołącze.PozdrowionkaWITAJ!Myslalem,ze juz cos kupiles.Zanim to zrobisz przeanalizuj dobrze wszystkie rady i kupuj z kims,kto sie zna na tym.Ludziska wciskaja takie zlomy,ze strach.Wiem,bo sam dlugo szukalem Virago,choc tak naprawde to sezon pokaze co kupilem.POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi