andrzejtomecki Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 niech ktos to skopiuje i tu wklei bo nie chce mi sie wysylac sms zeby to poczytac, nie mam kasy na koncie :mrgreen: bedzie ktos taki dobry :roll: ?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioPoznań Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Czy maluchem czy spotrowym..Nie najezdzaj na maluchy :( Wiele kierowcow wkurw... sie jak nie moga dogonic mojego :) Ale to tez granice rozsadku (przystosowane zawieszenie,duzo praktyki i dusza rajdowca,no i wiadomo kubeł musi byc ;) Dziwia mnie niektorzy kierowcy-przyklad moj kumpel wczoraj w deszczowa pogode zapierd 140 km po A2 miedzy samochodami,bo chce pokazac ze samochod idzie...no comment....przez takich debili boije sie jezdzic (w koncu taki moze we mnie wjechac!) Powinno byc obowiazkowe uderzenie w drzewo z pred 30km jako element egzaminu na prawko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 widze ze rozwineliscie temat i o to wlasnie chodzilo ;) Zebyscie pamietali.. i dobrze ze zwrocili na to uwage.. ja juz za duzo znam schematow typu Golf + drzewo + 2 typow w workach minimum.. Sam nie mam jeszcze prawka. Ani A ani B. ale jezdzac z kims patrze co on robi ale nie komentuje (to dopiero jest wkur..... dla kierowcy! dyktowanie jak ma jezdzic - DEKONCENTRACJA ludzie pamietajcie o tym zanim skomentujecie czyjas jazde) podam przyklad z zycia - dzien dzisiejszy: wracam autobusem podmiejskim i jakiemus facetowi nie podobalo sie ze autobus przyjechal 20 min pozniej (Korki byly w Centrum. Na dodatek kierowca staral sie je ominac i pojechal inna trasa..) ten typek byl pijany. Ale morde pilowal caly czas.. kierowca tak sie wkur**il ze dal mu po mordzie :twisted: i pojechal dalej :mrgreen: Ale koles sie nie uspokoil.. zatrzymalismy sie w koncu po tych dobrych 30 minutach bluzgow i uspokajania czlowieka przez pasazerow :| to kierowca zapytal "A widzial ktos jak Pana uderzylem?! no widzial ktos??" i cisza... :mrgreen: Jaak mu sie ladnie odwdzieczylismy wszyscy za "umilanie" jazdy ;) Jazda autobusem to odpowiedzialna praca. To jest przynajmniej kilka zyc na karku.. (czesto duuuzo wiecej) W takich przypadkach nie wolno kierowcy dekoncentrowac. Bo skonczy sie tak: (to tylko przykladowy film ale zobaczcie na tego typa w zoltym samochodzie... ;) nawet sie nie zatrzymal zeby rannym pomoc, juz pomijam fakt ze to on spowodowal ten wypadek 8O ) http://www.ogrish.com/archives/bus_acciden...ay_09_2005.html ps. artykulu nie wkleje bo 0zl na kom :) trzeba bylo wczesniej czytac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi