Draco Fisher Opublikowano 20 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 Tylko czy te pojemności zbiornika paliwa wam się nie pomyliły?? Masz rację :P Pojemność obydwu zbiorników, wg instrukcji obsługi, to 13,5 l.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejas Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Hojos tez jestem szczęsliwym posiadaczem od końca tegorocznego sezonu i szczzerze gratuluje, motorek jest naprawdę świetny wpierwszych dniach posiadania nie mogłem od niego się oderwac , Gratulacje PS jakbys otrzymal wkońcu choć część książki serwisowej to podaj dalej, jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 Gratulacje Draco ! Fajny motorek, bardzo mi sie podoba, Krasnal mnie nim zręszta zaraził, myślę że strzał w dyche. Juz sie ciesze na jakiś wiosenny zlocik pooglądać te Wasze nowinki !Pozdrawiam - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 No to moje gratulacje niech Cię dluuuuugo i bezpiecznie wozi .:lol: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 23 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 jakbys chcial odnowic chromy to jak sie jedzie droga na zory z rybnika jest chromownia. GALLUX. Dawłem tam elementy kiedyś do chromowania. Nie robią za rewelacyjnie. Po 1 roku zaczęly chromy rdzewieć. Teraz do Katowic chce dać. PS jakbys otrzymal wkońcu choć część książki serwisowej to podaj dalej' date=' jestem zainteresowany [/quote']Na dniach powinienem miec fiszki w jpg. Nie mam pojęcia ile MB będą zajmować. Jak nie za dużo' date=' to podeślę Ci na meila. Juz sie ciesze na jakiś wiosenny zlocik pooglądać te Wasze nowinki ! Np. powtórka Rybnika w kwietniu :?: :P Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 29 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 tak gallux ale ostatnio sie poprawili...No to na próbe dam do pochromowania pare detali. Jeśli efekt bedzie mnie satysfakcjonował, to zawioze do nich reszte elementów.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 2 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Hej!Zdobyłem fiszki do Virago535.Są dostępne TUTAJ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Draco jestem zasmucony :) Myślałem, że kolejnym sprzętem będzie Vs 1400, a tu masz niespodziankę ?! ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Draco jestem zasmucony :) Myślałem, że kolejnym sprzętem będzie Vs 1400, a tu masz niespodziankę ?! ;( Na VS1400 przyjdzie czas jak uzbieram więcej kasy, bo jak na razie kwota 20.000 zł. jest dla mnie nie do przeskoczenia :cry: Pojeżdze kilka sezonów Virago, zaoszczędze i kupie Intrudera a Virago zostawie Netuli :D , o ile będzie chciała przestać być plecakiem :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 To jest dobry pomysł !!!!!!!!!Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 I to jest poprawne myślenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi