_Monter_ Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Życzę Ci miłego weekendu. Trzeba było Monter usunąć Mareczka bo jak pamiętam to on był takim rakiem tej grupy .Monter musisz przebywać więcej na słońcu :biggrin: .Przecież jak opierasz grupę na VTX-e to jak by oprzeć się na innym jednym produkowanym modelu.Z czasem samo umrze z powodu braku napływu nowych członków.Problem zaczął się wtedy jak głosowaliśmy na motocykl mc, i ktoś postawi dwa paskudne VTX-y na podjeździe.Grupa stanęła w ich obronie i wszyscy głosowali w imię poprawności tejże grupy.Forum się postawiło i badziew nie wygrał a oni się obrazili .Mareczek ich wykończył swoimi mądrościami w ilości Janusza co do mega siły i umiejętności.Zresztą pewnie nie pamiętasz bo miałeś wtedy trudny okres w życiu- to nic osobistego.Zawsze możesz ich poprosić aby wrócili.Mnie tam Gajora brakuje i jego docinek. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 na razie grupa się rozrasta, i to pomimo, że niektórzy zmienili moto na inną markę, model...Trzeba było Monter usunąć Mareczka bo jak pamiętam to on był takim rakiem tej grupy .Monter musisz przebywać więcej na słońcu :biggrin: .Przecież jak opierasz grupę na VTX-e to jak by oprzeć się na innym jednym produkowanym modelu.Z czasem samo umrze z powodu braku napływu nowych członków.Problem zaczął się wtedy jak głosowaliśmy na motocykl mc, i ktoś postawi dwa paskudne VTX-y na podjeździe.Grupa stanęła w ich obronie i wszyscy głosowali w imię poprawności tejże grupy.Forum się postawiło i badziew nie wygrał a oni się obrazili .Mareczek ich wykończył swoimi mądrościami w ilości Janusza co do mega siły i umiejętności.Zresztą pewnie nie pamiętasz bo miałeś wtedy trudny okres w życiu- to nic osobistego.Zawsze możesz ich poprosić aby wrócili.Mnie tam Gajora brakuje i jego docinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Monter dziękuje ale niestety mam służbę na 21.00 .Może będzie spokojnie i pod koniec mc. mało mają ludziska kasy :).Nawet nie wiesz jak bardzo gówno mnie to obchodzi. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Nawet nie wiesz jak bardzo gówno mnie to obchodzi.Powinieneś dostać 100 pln MKK ."Art. 141. Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych,podlega karze..."Jesteś pouczony :biggrin: . Edytowane 29 Stycznia 2016 przez anakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelhead Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Łysy, podobają Ci się te kaski stylizowane na hełm pilota, czy innego tam czołgisty? - przecież to megachu#owo wygląda. A te maski doczepiane, to już w ogóle porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Łysy, podobają Ci się te kaski stylizowane na hełm pilota, czy innego tam czołgisty? - przecież to megachu#owo wygląda. A te maski doczepiane, to już w ogóle porażka.Mam kask przypominający "kask pilota" i się sprawdził .Ten do mojego stylu moto moim zdaniem pasuje.Zobaczę jak zostanie mi trochę kasy to go kupię na wiosnę . Edytowane 29 Stycznia 2016 przez anakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi