zazu Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 I chce wiedziec na co patrzecmotorAprilia Af-1 1992 rokJak sprawdzic ze ma wlozony nowy tlok i ogolnei na co zwrocic uwagez gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 wg mnie bez sciagnięcia głowicy sie nieobejdzie......ale nie jestem pewien, i póxniej sprawdź jeszcze pierdołki w stylu czy kierownicą nie trzepie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=2263 poczytaj sobie Jak sprawdzic ze ma wlozony nowy tloknajlepiej sciągnąc głowice albo wydech, ale jesli na np2 biegu bez problemu zamknie obrotomierz to nie jest żleprzejedz sie, posłuchaj silnika,czy nie wydaje z siebie podejrzanych odgłosów, czy nie dzwoni i czy na biegu wkręca sie na najwyższe obroty bez problemów, wsiądz na moto , wcisnij sprzęgło i 1 bieg, jesli nie bedzie powolutku ciągnąc do przodu to jest ok przy prędkosci ok 20km/h pusc kierownice i jedz tak przez chwile, jesli bedzie sciągac na boki to prawie na 100% rama jest krzywa- wniosek - jedz do domupodnies przód i tył motoru opierając na podstawce i pokręc kołami, mają byc proste , bez bicia i mają swobodnie sie obracacstan zawieszenia, czy przód jest prosty, nacisnij hamulec i dociskaj kierownice do dołu, nie może byc luzów i stuków, kierownica ma sie skręcac bez zacięc dokumenty i czy numery nie były przebijane ,kiedys wyczytałem, że żebys tweirdzic czy dokumenty napewno pochodzą od tego moto można odkręcic siedzenie kierowcy i na spodzie jest rozetka z datą jego produkcji ( ten element jest bardzo żadko wymieniany)reszta to wiadomo, stan opon, łańcucha , zębatek, stan owiewek (czy nie są zniszczone i po glebie)jak cos żle to nie bijcie, najlepiej wez ze sobą kogos kto sie zna na motorach a jak nie to chociaz ogólnie na mechanice(zawsze to dodatkowa para oczu) , najważnbiejsze żeby rama była prosta i dokumenty ok, reszte da rade zrobic tylko koszty mogą okazac sie baaaardzo wysokienie napalaj sie że to musi byc te moto i podejdz do tego na luzie, ja do mnie przyjechał kupiec po aprilke to od kiedy dostał klucze nie zsiadł z moto, gadałem tylko z jego ojcem a on sie nie bardzo znał. a po młodym kupującym odrazu widac, iskierki w oczach (ku*wiki) :D , głupi uśmiech zadowolenia, patrzy tylko na wygląd zewn. wiec sprzedający widzi że nawet z ceny spuscic nie trzeba a moto i tak sprzeda. najlepiej oblukac kilka sztuk danego modelupowodzenia :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Jesli jeszcze zdążysz poczytac, swietna stronka !!!! http://motobracia.bpsystem.pl/uzywany/index.htm Nerka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 7 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 DZIEKI WAM WSZYSTKIMpoczytalem podrukowalem przez droge bede czytalZobaczymy co bedzieTym czasem :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 7 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ok zrobilem tak jak kazaliscieNie napalilem sie Zanim sprawdzilem wszystko to potrwalo troche czasumin pol godziny czy rama nei jest krzywaOgolnei jestem jednym z was :D :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 NO to pięknie !Pochwal sie teraz co, jak i czemu tak drogo.:D Nera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 gratulacje, może jakies zdjęcia wrzucisz? :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 12 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 OK wstawie zdjecia jak ja pomaluje i bedzie w szykuTo pokaze przed i po :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi