motorider Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Poszukuję informacji i danych technicznych dotyczących starej jawy 350, oraz spisu części, które pasują od innych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 co to znaczy starej jawy? Konkretnie wrzuć model i rocznik to się poszuka rzuć okiem na www.jawamania.cz coś znajdziesz. Można też kupić w Polsce książki serwisowe do TSki ale to prawie to samo co starsze konstrukcje Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion 26 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Darek ma racje musisz znać dokładny model. :?: Ja zrobiłem podobny błąd.Wiedziałem że bede miał JAWE 350 kupiłem nowy akumulator 12 V , nowy klakson, żarówki a jak przyprowadziłem maszyne do domu okazało się że cała instalacja jest 6 V. :!: Wszystkie części czekają sobie na półce na lepsze czasy. :) Szkoda kasy . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi