mtcross Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Tzr jezdzilem i odradzam szczegolnie ten rocznik. Suzuka nie jezdzilem wiec sie nie wypowiem. Ale jak mialbym wybierac w ciemno to napewno byloby to suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 hmm rowniez w ciemno wziolbym suzuki, mimo ze tym nie smigalem - ale kolega mial tzr i raczej nie chwalil jej ;] a moze nsr? ---- w swoim zyciu zajezdzilem juz 3 dwusuwowe 125 ;]. jednej nie naprawialem, po prostu wymienilem silnik bo nie oplacalo sie robic, w drugiej wypalilo tlok to sam tlok duzo nie kosztowal natomiast ten trzeci ktory zajezdzilem to byla torowa nsr [krecila sie bodajze 13-14tys obrotow], ale to juz ja zajezdzilem dlatego ze caly czas dawalem hjej ognia do konca i dziennie powyzej 100km to norma byla [chodzi o dystans], ale fajna byla ;]...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 z tego co wiem, rg jest mało popularna w polsce więc dostęp do częsci może byc utrudniony. Tzr jezdzilem i odradzama czemu , sypie się? wydaje mi sie że tzr ma taki sam albo bardzo podobny silnik co dt a o dt jeszcze nie słyszałem złych opini jesli chodzi o silnik. nie bijcie jak sie myle :) jeśli chodzi o wybór motocykla 125 to polecałbym tylko 2T ponieważ mają dużą moc, 4T nie osiągnie z tej pojemnosci wiecej niż 15KM, koszt tłoka do 2T to średnio 400 zł i więc chyba nie jest to kosmiczna kwota Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi