Filip1256 Opublikowano wczoraj o 09:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:08 Witam Aprilia nie odpala strzela z wydechu paliwo cofa się gaźnikiem jest nowy gaznik na starym było tak samo na zimnym gdy włącza się automatyczne ssanie jakby chciał odpalic kompresja sprawdzona 10.5bar luzy zawrowe ustawione według. Serwisowki i już nie mam pojęcia co. To. Ma. Być czy szukać przyczyny w rozrzadzie przestqwionym bądź zapłonie? Czy to coś innego ? Przed tym skuter jeździł ale słabo potem wyczyściłem. Gaźnik i zaczęło się to dziać jakieś pomysły wcześniej też słabo palił i jeździł a teraz nie chce nawet odpalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip1256 Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Sprawdziłem rozrząd i magneto i jest wszytko okej na to wygląda więc nie wiem juz co to może być proszę o. Pomoc Edytowane 6 godzin temu przez Filip1256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi