Spidi Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Jak nie ma!?Zawsze jest sens bo jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz... jesli wszyscy beda wychodzic z takiego zalozenia i zawsze sobie odpuszczac to napewno nigdy nie bedzie lepiej!!!pomysl ze kiedys moze zapracujesz ciezko na swoj wymarzony sprzeta a tacy h...e moga Ci to marzenie odebrać!!! Co byś wtedy pomyślał gdyby ktoś własnie namierzył twojego sprzęta i powiedział to co ty!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 28 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 W sumie to masz racje!! Nie pomyslalem o tym :buttrock:.Ale sam przyznasz ze policja w polsce funkcjonuje nie udolnie,zamiast ganiac przestepców i złodzieji gania zwyklych ludzi i przypieprza sie za wszystko.Czasami policjant tez potrafi byc czlowiekiem ale jak to w zyciu sa ludzie i taborety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Szkoda że większość taboretów i parapetów trafia właśnie do policji :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Przyznaje i wcale nie mówie że jest różowo... czasem warto spróbować! W cywilizowanym kraju złapią 9/10 takich cwaniaków jeśli zgłosisz a u nas 1ego.... może max 2-3 ale zawsze to lepsze niż nic bo tak czują sie bezkarni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 28 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 W sumie ja na polcje az tak bardzo nie nazekam bo narazie mam prawie same pozytywne odczucia z nimi zwiazane ale czasami jak slysze co sie dzieje to mnie h.j strzela.Polska policja jest nieudolna a prawa i przepisy sa tak popierniczone ze oni sami nie wiedza co robic.Z miecha temu jak jeszcze smigalem stojac na parkingu podszedl do mnie mlogy stróz prawa i zacza mnie opiprzac ze nie zajolem miejsca przeznaczonego do parkowania tylko stoje na poboczu na którym nie było zakazu zatrzymywania sie i postoju wiec po jaka cholere mi dupsko zawracac:>??Dla mnie porazka albo kiedys przeszukiwali mnie bo czekalem na dziewczyne pod dyskoteka bo mysleli ze jestem dealerem.W sumie okil rozumiem kazdy moze byc podejrzanym ale bez tekstów w stylu:"My cie sku*****nu zamkniemy" albo " wy dawcy przej***e macie u policji".Za to byl do dupy nakopał.jestem takim samy uzytkownikiem drogi jak kazdy innych człowiek i przysługuja mi takie same prawa. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 faktycznie masz prawie same pozytywne odczucia z nimi związane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sic_Majster Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Tez mialem kilka spiec z policja ale gdyby nie oni to moj brat juz by nie mial etki a gdyby jeszce wtedy w mojej kawie zupy nie zabraklo to tez bym na rowerze tera pop.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 28 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Ale w sumie nie jest źle szefem naszego klubu motocklowego "GROM" jest były policjan i jak sobie przeskrobiemy to zawsze da sie wszystko zalatwic aaaa ten zjeb co mnie opier***** teraz pracuje w terespolu bo go przniesli teraz pewnie ruskich gania:]!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi