Skocz do zawartości

Zamiana gpz 600 r na zzr 1100???OPŁACA SIE:>?????

Rekomendowane odpowiedzi

Jak nie ma!?

Zawsze jest sens bo jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz... jesli wszyscy beda wychodzic z takiego zalozenia i zawsze sobie odpuszczac to napewno nigdy nie bedzie lepiej!!!

pomysl ze kiedys moze zapracujesz ciezko na swoj wymarzony sprzeta a tacy h...e moga Ci to marzenie odebrać!!! Co byś wtedy pomyślał gdyby ktoś własnie namierzył twojego sprzęta i powiedział to co ty!?

W sumie to masz racje!! Nie pomyslalem o tym :buttrock:.Ale sam przyznasz ze policja w polsce funkcjonuje nie udolnie,zamiast ganiac przestepców i złodzieji gania zwyklych ludzi i przypieprza sie za wszystko.Czasami policjant tez potrafi byc czlowiekiem ale jak to w zyciu sa ludzie i taborety.

W sumie ja na polcje az tak bardzo nie nazekam bo narazie mam prawie same pozytywne odczucia z nimi zwiazane ale czasami jak slysze co sie dzieje to mnie h.j strzela.Polska policja jest nieudolna a prawa i przepisy sa tak popierniczone ze oni sami nie wiedza co robic.Z miecha temu jak jeszcze smigalem stojac na parkingu podszedl do mnie mlogy stróz prawa i zacza mnie opiprzac ze nie zajolem miejsca przeznaczonego do parkowania tylko stoje na poboczu na którym nie było zakazu zatrzymywania sie i postoju wiec po jaka cholere mi dupsko zawracac:>??Dla mnie porazka albo kiedys przeszukiwali mnie bo czekalem na dziewczyne pod dyskoteka bo mysleli ze jestem dealerem.W sumie okil rozumiem kazdy moze byc podejrzanym ale bez tekstów w stylu:"My cie sku*****nu zamkniemy" albo " wy dawcy przej***e macie u policji".Za to byl do dupy nakopał.jestem takim samy uzytkownikiem drogi jak kazdy innych człowiek i przysługuja mi takie same prawa. :buttrock:

Ale w sumie nie jest źle szefem naszego klubu motocklowego "GROM" jest były policjan i jak sobie przeskrobiemy to zawsze da sie wszystko zalatwic aaaa ten zjeb co mnie opier***** teraz pracuje w terespolu bo go przniesli teraz pewnie ruskich gania:]!!