MOC Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 z tego co juz sie zdazylem zorientowac to byly montowane K37 i K37A jakies doswiadczenia z nimi ??:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja tam w swoim Uralu mam założone gaźniki K-68 i śmiga mi zawaliscie.Mój brat ma też takie w emie i również nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blucha Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Czy ktoś wie co wchodzi w skład "zestawu naprawczego" do gaźników 37A i ile coś takiego kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blucha Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Czy ktoś wie co wchodzi w skład "zestawu naprawczego" do gaźników 37A i ile coś takiego kosztuje?Odpowiem sobie sam. Nie do dostania. Uszczelki trzeba dorobić samemu a dysze dorobić u kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi