Pablo2x Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ja jazde powrotna przypłacilem przeziebieniem - pewnie nastepny tydzien spedze na L4 - bo prawie 200 km jechalem w totalnej ulewie . A Bługaria - poprostu poezja - najlepszy urlop od lat chłopaki przekonali mnie do jazdy w klapkach i t-shircie , nawet jazda w stanie wskazujacym moze byc przyjemna jezeli wokolo m asie przyjaznie nastawiona policje ale zeby wszystko opisac to trzeba by na spokojnie nowy watek załozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 No i Pablo zaraziłeś mnie jakąś cholerną grypą, bo od niedzieli sam jestem chory. Może to szok po braku trawy i alkoholu we krwi osłabił organizmy? Poza tym okazało się że nie tylko w polsce, ale i przez pół europy da się jeździć bez prawa jazdy... A tylu drogich sportowych samochodów jakie widzieliśmy w Złotych Piaskach w ciągu pierwszej godziny, nie widzałem w Warszawie przez dwa tygodnie w sumie. I wszystkie na bułgarskich numerach... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Maniek - to jakis piepszony rumunski wirus grypy chyba zadziałał gdy poziom alkoholu i trawy spadl ponizej minimum - dawno nie czylem sie tak perfidnie - mam nadzieje ze to wszystko co przywiozłem z bługari :) :P Oj brakuje mi tych poranków w Błgarii - szopska , Ajranik , mietowa wodeczka i jazda na R6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Oj brakuje mi tych poranków w Błgarii - szopska , Ajranik , mietowa wodeczka i jazda na R6 :) Ja od soboty zdążyłem wypróżnić już prawie całą butelkę miętówki i powoli dochodzę do wniosku że bez sprite'a też da radę ją pić :P Kurcze ale ciężko wrócić do rzeczywistości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi